Zakelijke verbouwing

Alles over de mogelijkheden van een zakelijke verbouwing

Met een zakelijke verbouwing laat u uw winkel of kantoorpand aanpassen aan uw huidige wensen. Dat kan met een renovatie door alles even lekker op te frissen. Of met een verbouwing, waardoor het pand beter voldoet aan de functie die het krijgt. Als allround bouwbedrijf regelt BAMAB Bouw het hele bouwproject voor u. In dit artikel vertellen we u wat we allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van een zakelijke verbouwing.

Zakelijke verbouwing nieuw winkelpand

Kunt u een winkelpand kopen of huren op een geschikte plek? Maar moet er nog wel het één en ander aan gebeuren voordat u het in gebruik kunt nemen? Renoveren of een zakelijke verbouwing is vaak nodig om een winkelconcept succesvol te kunnen toepassen.

Bestaand winkelpand updaten

Heeft u een bestaande winkel? Een winkelformule kan uit de tijd raken. Maar door het concept op tijd te moderniseren, blijft u jaar na jaar succesvol. Het updaten van uw winkelruimte met een zakelijke verbouwing kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen deze verbouwen of uitbouwen. Met een nieuwe winkelpui, een andere indeling, eersteklas stucwerk op de muren, streeploos schilderwerk en een nieuwe vloer. Net als het aanleggen en verleggen van elektriciteit. Als allround bouwbedrijf regelen we het allemaal voor u.

Zakelijke verbouwing volledig verzorgd, van sloop tot stucwerk

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Verbouwing of renovatie kantoorpand

Zakelijke verbouwing kantoor

De eisen die aan een kantoor worden gesteld veranderen met de tijd. Niet zolang geleden was ‘de kantoortuin’ het helemaal. Op dit moment gaan veel bedrijven echter weer terug naar kleinere kantoorunits, omdat hun mensen daar beter kunnen werken. Met een zakelijke verbouwing kan uw kantoortuin (gedeeltelijk) worden opgedeeld in kleinere segmenten, zodat uw personeel weer rustig kan werken zonder elkaar hierbij te storen.

Kantoor aanpassen aan het nieuwe werken

Het nieuwe werken gebeurt veel vanuit huis. In veel bedrijven zijn daarom minder werkplekken nodig. Tegelijkertijd ontstaat er wel behoefte aan ruimtes om elkaar te kunnen ontmoeten op de momenten dat we wel op kantoor zijn. Met een zakelijke verbouwing kunt u ruimtes laten samenvoegen. Hierdoor hebben uw werknemers een plek om elkaar ontmoeten en te overleggen over hun werkzaamheden.

Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Gratis offerte verbouwen winkel of kantoor?

Heeft u interesse in een zakelijke verbouwing van uw winkel of kantoor? En wilt u gratis een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! Als allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z. U bereikt ons via ons contactformulier, door ons te bellen of te mailen.