Aannemer Utrecht

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Utrecht – Meer dan 20 jaar ervaring

Heeft u een aannemer nodig voor het verbouwen of renoveren van uw woning, winkel of kantoor in Utrecht? Met ruim 20 jaar ervaring is BAMAB Bouw dé expert in het coördineren en realiseren van bouwprojecten. Wij regelen alles voor u van A tot Z en zorgen voor duidelijke planning en communicatie. Ons ervaren team is uiteraard volledig gecertificeerd en levert altijd vakwerk. Wilt meer weten over ons bouwbedrijf in Utrecht? Bel ons dan gerust voor meer informatie of een gratis offerte!

Bouwbedrijf Utrecht voor bedrijven, particulieren en VVE’s

Als aannemer leiden wij in Utrecht de grote particuliere opdrachten, zoals het verbouwen en renoveren van complete woningen, in goede banen. Ook zakelijke verbouwingen van kantoren en winkels nemen we voor onze rekening. Hierbij regelen we alles tot in de puntjes voor u, want we hebben alle specialisten hiervoor in huis!

Particuliere woning renoveren of verbouwen

Particulieren in Utrecht kunnen de hulp van onze aannemer inroepen voor een verbouwing of renovatie van hun woning. Voor het plaatsen van een dakkapel, de realisatie van een aanbouw, het leggen van een tegelvloer en vele andere zaken. Met diverse experts – waaronder stukadoors, loodgieters, tegelzetters en elektriciens – realiseren we uw verbouwing van A tot Z.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Ook beschikbaar voor VVE’s

Ook als VVE in Utrecht kunt u bij onze aannemer terecht. Zo kunnen we een nette tegelvloer leggen in de gemeenschappelijke hal en de muren en plafonds stucen en schilderen. Ook het vervangen van elektra en gas- en waterleidingen is geen enkel probleem. Bel ons gerust en ontdek ons dienstenpakket voor VVE’s.

Renovatie/verbouwing winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Heeft u een bedrijf? Dan kunt u bij ons terecht voor de renovatie of verbouwing van een bedrijfsruimte, winkel of kantoor. Deze kunnen we helemaal voor u strippen en naar wens verbouwen, zodat hij weer helemaal up-to-date is. Onze aannemer zorgt voor duidelijke communicatie en een strakke planning. Zo kunt u de ruimte snel weer in gebruik nemen.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met BAMAB Bouw als uw aannemer in Utrecht, kiest u voor goede communicatie, korte lijnen en een overzichtelijke planning. Wij coördineren bouwprojecten van A tot Z. En leveren samen met onze professionals altijd vakwerk. U kiest voor ons vanwege de volgende pluspunten:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer Utrecht? Bel voor een gratis offerte.

Ervaren bouwbedrijf nodig voor een verbouwing of renovatie in Utrecht? Wij zorgen voor een goede regie en leveren altijd vakwerk. Vraag een gratis offerte aan via het contactformulier. Of pak de telefoon en bel ons. Neem ook gerust contact met ons op wanneer u een andere vraag heeft.