Over BAMAB

Wie zijn wij?

Wij zijn Bamab Bouwbedrijf! Een aannemer die graag uw huis, kantoor of winkel renoveert of verbouwt. We zijn een allround bouwbedrijf met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring. Onze missie is om met name de wat grotere bouw- en renovatie projecten te verzorgen voor zowel particulieren, VVE’s en zakelijke klanten. We zijn een team van 15 vaste medewerkers en ZZP’ers. Ook zijn wel zowel NOA als VCA gecertificeerd.

Wat maakt Bamab Bouwbedrijf uniek?

Zoals u misschien al had gezien aan onze speerpunten onderscheiden wij ons van andere bedrijven door onze zeer duidelijke communicatie, korte communicatielijnen naar de eigenaar van het bedrijf, gebruiken wij geen vaktermen waar deze niet nodig zijn en presenteren wij u vanaf het begin van het project van een heldere planning.

bamab-personeel-4-bijgesneden

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wie zijn onze klanten?

Wij werken in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze klanten zijn bijvoorbeeld particulieren die hun huis totaal willen verbouwen of een uitbouw willen, of zakelijke klanten die hun winkel of bedrijfsruimte willen laten renoveren. Wij worden over het algemeen ingeschakeld bij projecten die meer behelzen dan enkel een kamer die geverfd moet worden.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op, voorzien u graag van passend advies!

Waarom bouwbedrijf BAMAB Bouw?

Met BAMAB Bouw als uw aannemer kunt u altijd rekenen op de volgende pluspunten:

  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab

Dus heeft u een bouwbedrijf/aannemer nodig? Kies dan voor BAMAB!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf/aannemer voor een renovatie of verbouwing in Noord-Holland, Utrecht of Flevoland? Schakel dan direct BAMAB Bouw in! Wij nemen de regie voor u in handen waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via de telefoon of via e-mail, we helpen u graat verder.