Aannemer Noord-Holland

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Noord-Holland – Gratis offerte

Zoekt u een aannemer in Noord-Holland? Voor het verbouwen of renoveren van een woning, winkel of bedrijfsruimte? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw, een allround bouwbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Als aannemer beschikken we over ervaren vakmensen in diverse disciplines en voeren we uw project van A tot Z voor u uit. Uiteraard zijn we ook volledig gecertificeerd én verzekerd. Wilt u ons bouwbedrijf in Noord-Holland inhuren? Bel gerust voor een gratis offerte!

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven in Noord-Holland

Als aannemer richten wij ons op de wat grotere particuliere klussen en de wat kleinere zakelijke bouwprojecten in Noord-Holland. Hierbij moet u denken aan het verbouwen of renoveren van een complete woning, winkel of bedrijfsruimte. Met ons team aan specialisten, hebben we alle kennis en kunde in huis.

Verbouw of renovatie woning

Particulieren kunnen onze aannemer inschakelen voor de wat grotere bouwklussen aan hun woning in Noord-Holland. Zoals een complete woningrenovatie, het plaatsen van een dakkapel en de realisatie van een aanbouw of uitbouw. Ook de afbouw kunt u aan ons overlaten, want we beschikken over ervaren vaklieden zoals stukadoors, schilders, loodgieters, timmermannen en elektriciens.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Werkzaamheden voor de VVE

Ook VVE’s kunnen bij ons aankloppen voor een aannemer in Noord-Holland, voor het verbouwen of renoveren van de gemeenschappelijke ruimtes. Hierbij kunt u denken aan nieuw tegelwerk in de hal, nieuwe kozijnen, het aanbrengen van isolatie en het vervangen van elektra en gas- en waterleidingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij bieden voor VVE’s.

Zakelijk renoveren en verbouwen

Bedrijven en ondernemers kunnen de renovatie van hun kantoor, winkel of bedrijfsruimte van A tot Z door onze aannemer laten coördineren. We kunnen een zakelijke ruimte helemaal voor u strippen en naar wens verbouwen. Om hem weer helemaal up-to-date te krijgen óf hem aan te passen aan uw bedrijfsstijl.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met BAMAB Bouw als uw aannemer in Noord-Holland, bent u niet alleen verzekerd van vakwerk. Maar ook van heldere communicatie, korte lijnen en een duidelijke planning. Ons bouwbedrijf beschikt over een eigen team van vakmensen, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van de volgende pluspunten:

  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer nodig in Noord-Holland? Bel gerust.

Zoekt u een bouwbedrijf voor een renovatie of verbouwing in Noord-Holland? Dan kunnen wij u helpen. Neem gerust contact op voor informatie of een gratis offerte. Dit kan via ons contactformulier, of door ons te bellen.