Tegelzetter

Betegelen door ervaren tegelzetter

Heeft u een tegelzetter nodig? Voor het betegelen van uw badkamer, toilet, keuken of de vloer? BAMAB Bouw beschikt over ervaren tegelzetters. Wij zorgen voor vakkundig tegelwerk bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Zowel particulieren, VVE’s als bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Ons team van vakmensen staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Eersteklas tegelwerk

Bij ons kunt terecht voor een tegelzetter met ruim 20 jaar ervaring. Wij leveren dan ook altijd eersteklas tegelwerk. Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn, kunnen we ook alle voorbereidende werkzaamheden voor u uitvoeren. Zoals het stucen van de wanden wanneer deze niet vlak genoeg zijn. Wanneer u iets door ons laat betegelen ronden we de klus dan ook van A tot Z voor u af. Grote tegels, kleine tegels, een mooi patroon of een stijlvolle visgraat: wij zorgen altijd voor super strak tegelwerk!

bamab tegelzetter

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

tegelzetter

Betegelen vloeren, badkamer, keuken en toiletruimte

Betegelen is de perfecte oplossing voor ruimtes waar het vochtig kan worden, zoals in de badkamer. Maar ook voor het toilet en de keuken is het een uitkomst, omdat tegels hygiënisch zijn en makkelijk schoon te maken. Met de verschillende kleuren, formaten en stijlen die te koop zijn, creëert onze tegelzetter iedere stijl voor u. Een stoere betonlook, warme houtlook of hippe hexagon tegel misschien?

Ook het laten leggen van een mooie tegelvloer regelen we voor u. Voor in de woonkamer of hal van uw woning. Maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes van een appartementencomplex en in de hal en keuken van een bedrijf. Praktisch elke stijl is te realiseren door een vloer te betegelen en onze tegelzetter maakt het realiteit.

Daarom een tegelzetter van BAMAB Bouw

Wij betegelen wanden en vloeren voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Met eersteklas materialen en ervaren tegelzetters, zorgen we altijd voor vakwerk. Omdat we een allround bouwbedrijf zijn, kunnen we ook alle voorbereidende werkzaamheden voor onze rekening nemen. Bij ons zijn de lijnen kort en de afspraken altijd duidelijk. U kunt dan ook altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
expertise bouwbedrijf bamab

Offerte betegelen aanvragen? Neem contact op.

Neem voor het inhuren van een ervaren tegelzetter gerust contact op. Want wij verzorgen tegelwerk bij u thuis en op de zaak. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig een offerte op maat aan. Bellen kan ook. Voor meer informatie of andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader