Schilderwerk

Gecertificeerde schilder – Gratis offerte schilderwerk

Zoekt u een schilder voor een grote schilderklus? Omdat u een volledige woning, een winkel, kantoor, appartementencomplex of bedrijfsgebouw wilt laten schilderen? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Wij beschikken over ruim 20 jaar schilderervaring en zijn beschikbaar voor de grotere schilderklussen van particulieren, VVE’s en bedrijven. Zowel binnen als buiten schilderen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de prijzen van schilderwerk? Neem dan gerust contact op en ontvang een gratis offerte.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Dé schilder voor nieuwbouw en renovatie

Grote schilderklussen, zoals het schilderen van een volledig huis, appartementencomplex, instelling, kantoor of winkel kunt u met gerust hart aan onze schilder overlaten. Ons bedrijf is volledig gecertificeerd en beschikt over schilders met jarenlange ervaring. Zij weten alles van verf en schilderen en leveren altijd vakwerk. Die ervaring stelt ons ook in staat om nauwkeurig in te schatten hoe lang een schilderklus gaat duren en wat de kosten zijn. Dit communiceren we altijd duidelijk en wordt voor u vastgelegd in een overzichtelijk offerte.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Onze schilder is beschikbaar voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Binnen kunt u ons uw muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren in een kleur naar wens laten schilderen. En buiten zorgt hij ervoor dat uw raam- en deurkozijnen, boeiboorden, schuur, dakkapel en ander houtwerk goed beschermd blijven tegen de weersinvloeden. U kunt uw volledige huis of pand dus door ons laten schilderen. Of het nu periodiek onderhoud, nieuwbouw of een renovatie betreft: op onze schilder kunt u rekenen!

Daarom een schilder van BAMAB Bouw

BAMAB Bouw is een ervaren bouwbedrijf, dat u in kunt schakelen voor de grotere bouwklussen, waaronder schilderwerk. Zowel particulieren, VVE’s als bedrijven kunnen ons inhuren. Dankzij ruim 20 jaar schilderervaring en een vast team van vakmensen, zorgen wij altijd voor eersteklas schilderwerk. Ook zijn de lijnen met de eigenaar kort en dat uit zich in heldere communicatie en afspraken. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
strak afgewerkte muren schilderwerk

Offerte schilderwerk aanvragen? Neem gerust contact op.

Voor keurig binnen- en buitenschilderwerk schakelt u onze schilder in. Maak een afspraak of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Of bel ons. U kunt ook gerust contact opnemen wanneer u een vraag heeft of meer informatie over schilderwerk wilt.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader