Aannemer Houten

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Houten met ruime ervaring

Heeft u behoefte aan een aannemer in Houten? Om uw woning, appartement, winkel of kantoorruimte te verbouwen of renoveren? Zowel particulieren, bedrijven als VVE’s kunnen terecht bij BAMAB Bouw. Onze aannemer beschikt over jarenlange ervaring en zorgt voor een strakke planning en heldere communicatie. Ons team van professionals zorgt voor de perfecte uitvoering. Ook beschikken we over alle benodigde certificaten en verzekeringen. Neem bij interesse gerust contact op voor een offerte op maat.

Bouwbedrijf voor particulieren, bedrijven en VVE’s in Houten

Bij ons bouwbedrijf kunt u bij ons terecht voor de wat grotere particuliere klussen, zoals de verbouw of renovatie van een complete woning of VVE-gebouw. Maar ook voor de wat kleinere zakelijke bouwprojecten, zoals het updaten van een kantoorruimte en het verbouwen van een winkelpand in Houten. Onze aannemer regelt alles van A tot Z!

Renoveren/verbouwen woning of appartement

De verbouwing of renovatie van uw huis of appartement in Houten kunt u gerust aan onze aannemer overlaten. Het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw of aanbouw is voor ons een routineklus. En met behoorlijk wat specialisten in dienst – waaronder stukadoors, loodgieters en elektriciens – pakken we ook zaken als woningisolatie en het vervangen van elektra en gas en waterleidingen voor u aan.

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

VVE-gebouw laten renoveren

Is uw VVE-gebouw in Houten aan renovatie toe? Wij helpen u graag met zaken als het leggen van een nieuwe tegelvloer, het opfrissen van schilderwerk en het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. Ook voor het vervangen van oude elektra of leidingwerk kunt u bij ons aankloppen. Informeer gerust wat onze aannemer nog meer voor u kan betekenen, zodat uw VVE-gebouw er weer jaren tegenaan kan.

Moderniseren/verbouwen winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Voor het renoveren en moderniseren van een winkel, kantoor of een andere zakelijke ruimte, neemt u contact op met onze aannemer. Wij zorgen voor een nette upgrade in de stijl van uw bedrijf met puik stucwerk en schilderwerk. Maar ook verbouwen is mogelijk. We kunnen de ruimte helemaal voor u strippen en aanpassen naar uw wensen. Dankzij een daadkrachtige aanpak is de ruimte snel weer gereed voor gebruik!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met onze aannemer kiest u voor vakwerk en heldere communicatie tijdens het hele traject. U kunt erop rekenen dat uw klus in Houten snel en vakkundig uitgevoerd wordt door ons team van professionals. Deze werkwijze levert ons bouwbedrijf al decennia lang tevreden klanten op. De keuze voor BAMAB Bouw is dan ook makkelijk vanwege:

  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Aannemer Houten nodig? Bel ons.

Huur ons bouwbedrijf in Houten in voor de verbouwing of renovatie van uw woning, appartement of bedrijfsruimte. Voor meer informatie of een gratis offerte bereikt u ons via het contactformulier of door te bellen. We helpen u graag verder.