Aannemer Houten

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Houten met ruime ervaring

Heeft u behoefte aan een aannemer in Houten? Om uw woning, appartement, winkel of kantoorruimte te verbouwen of renoveren? Zowel particulieren, bedrijven als VVE’s kunnen terecht bij BAMAB Bouw. Onze aannemer beschikt over jarenlange ervaring en zorgt voor een strakke planning en heldere communicatie. Ons team van professionals zorgt voor de perfecte uitvoering. Ook beschikken we over alle benodigde certificaten en verzekeringen. Neem bij interesse gerust contact op voor een offerte op maat.

Bouwbedrijf voor particulieren, bedrijven en VVE’s in Houten

Bij ons bouwbedrijf kunt u bij ons terecht voor de wat grotere particuliere klussen, zoals de verbouw of renovatie van een complete woning of VVE-gebouw. Maar ook voor de wat kleinere zakelijke bouwprojecten, zoals het updaten van een kantoorruimte en het verbouwen van een winkelpand in Houten. Onze aannemer regelt alles van A tot Z!

Renoveren/verbouwen woning of appartement

De verbouwing of renovatie van uw huis of appartement in Houten kunt u gerust aan onze aannemer overlaten. Het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw of aanbouw is voor ons een routineklus. En met behoorlijk wat specialisten in dienst – waaronder stukadoors, loodgieters en elektriciens – pakken we ook zaken als woningisolatie en het vervangen van elektra en gas en waterleidingen voor u aan.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

VVE-gebouw laten renoveren

Is uw VVE-gebouw in Houten aan renovatie toe? Wij helpen u graag met zaken als het leggen van een nieuwe tegelvloer, het opfrissen van schilderwerk en het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. Ook voor het vervangen van oude elektra of leidingwerk kunt u bij ons aankloppen. Informeer gerust wat onze aannemer nog meer voor u kan betekenen, zodat uw VVE-gebouw er weer jaren tegenaan kan.

Moderniseren/verbouwen winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Voor het renoveren en moderniseren van een winkel, kantoor of een andere zakelijke ruimte, neemt u contact op met onze aannemer. Wij zorgen voor een nette upgrade in de stijl van uw bedrijf met puik stucwerk en schilderwerk. Maar ook verbouwen is mogelijk. We kunnen de ruimte helemaal voor u strippen en aanpassen naar uw wensen. Dankzij een daadkrachtige aanpak is de ruimte snel weer gereed voor gebruik!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met onze aannemer kiest u voor vakwerk en heldere communicatie tijdens het hele traject. U kunt erop rekenen dat uw klus in Houten snel en vakkundig uitgevoerd wordt door ons team van professionals. Deze werkwijze levert ons bouwbedrijf al decennia lang tevreden klanten op. De keuze voor BAMAB Bouw is dan ook makkelijk vanwege:

  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer Houten nodig? Bel ons.

Huur ons bouwbedrijf in Houten in voor de verbouwing of renovatie van uw woning, appartement of bedrijfsruimte. Voor meer informatie of een gratis offerte bereikt u ons via het contactformulier of door te bellen. We helpen u graag verder.