Aannemer Hilversum

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Hilversum voor verbouwing en renovatie

Heeft u een aannemer nodig in Hilversum? Voor het verbouwen of renoveren van een huis, appartementencomplex, winkel of kantoorruimte? BAMAB Bouw regelt dit voor u van A tot Z! Als aannemer staan wij garant voor een strakke planning, heldere communicatie rondom uw bouwproject. Onze ervaren professionals zorgen voor de perfecte afwerking. Daarnaast zijn we volledig gecertificeerd en verzekerd. We werken we dus niet alleen goed, maar ook veilig. Voor een gratis offerte of informatie neemt u vrijblijvend contact op.

Bouwbedrijf voor particulieren, bedrijven en VVE’s in Hilversum

Ons bouwbedrijf renoveert en verbouwt woningen, appartementen en VVE-gebouwen voor particulieren. Maar ook kleine zakelijke bouwprojecten voeren we uit, hierbij kunt u denken aan het updaten van een kantoorruimte of het herinrichten van een winkelpand in Hilversum. Onze aannemer zorgt voor een strakke regie.

Renoveren/verbouwen woning of appartement

Laat het renoveren of verbouwen van uw woning of appartement in Hilversum gerust over aan onze aannemer. Het realiseren van een uitbouw of aanbouw is voor ons een routineklus, net als het plaatsen van een dakkapel. Met onder andere stukadoors, loodgieters en elektriciens in ons team, zijn we als bouwbedrijf behoorlijk allround. Ook voor zaken als woningisolatie, stucwerk en het leggen van elektra en leidingen kunt u dus bij ons terecht.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renoveren VVE-gebouw

Ook voor werkzaamheden aan een VVE gebouw in Hilversum kunt u bij ons aankloppen. Een nieuwe tegelvloer in de hal, eersteklas stucwerk of het schilderen van muren, kozijnen en deuren: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Net zoals elektra en leidingwerk geen geheimen voor ons kennen. Onze aannemer klaart de klus vakkundig en zorgt ervoor dat uw VVE-gebouw er weer jaren tegenaan kan. Vraag gerust naar ons volledige dienstenaanbod.

Renoveren/moderniseren winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Onze aannemer is een expert in het renoveren en moderniseren van kantoren, winkels en andere zakelijke ruimtes. We kunnen we uw bedrijfsruimte snel een upgrade geven door deze te schilderen of stucen. Maar ook een verbouwing waarbij we de ruimte helemaal strippen en verbouwen is voor ons geen probleem. Wij maken hem helemaal gereed voor uw bedrijfsvoering.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met ons als aannemer bent u verzekerd van een strakke regie, duidelijke planning en heldere communicatie tijdens het hele traject. We voeren uw klus in Hilversum snel en vakkundig uit met ons team van professionals. Dit is hoe ons bouwbedrijf al meer dan 20 jaar vakwerk levert! U kiest voor BAMAB Bouw vanwege:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Afspraak is afspraak
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer Hilversum nodig? Gratis offerte.

Wilt u ons bouwbedrijf inhuren in Hilversum? En bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte. Maak gebruik van ons contactformulier of bel ons. Ook voor informatie of andere vragen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.