Stucwerk

Stukadoor voor de grotere bouw- en renovatieprojecten

Bent u op zoek naar een goede stukadoor? Om uw wanden en plafonds netjes af te laten werken met een gladde laag stucwerk? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Dé stukadoor voor de wat grotere bouw- en renovatieprojecten. We werken voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Onze ervaren stukadoors maken uw wanden sausklaar of behangklaar. Natuurlijk zijn we volledig gecertificeerd, dus we werken niet alleen goed, maar ook veilig. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Stucen in nieuwbouw

Of het nu een woning, een appartementencomplex of een bedrijfsgebouw betreft, nieuwbouw wordt standaard casco opgeleverd en die kale betonnen muren zitten vol met naden en gaten. Ongeschikt om te (laten) schilderen dus. Met goed stucwerk maakt onze stukadoor er mooie vlakke wanden van. Het perfecte canvas voor een kleur naar wens. Door ook direct de plafonds te laten stucen, ontstaat er een strakke aanblik met een luxe uitstraling. Indien gewenst kunnen we ook direct het schilderwerk voor u uitvoeren.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

verbouwing en renovatie door bouwbedrijf bamab

Stucwerk bij renovatie of verbouwing

Ook een bestaand pand kunt u door onze stukadoor laten stucen. Behang eraf en de muren en plafonds mooi glad laten strijken met eersteklas stucwerk geeft een ruimte direct meer allure. Mooie rechte, gladde muren en plafonds zorgen namelijk altijd voor een wow-effect. Ideaal om uw woning of een pand dat u laat renoveren een upgrade mee te geven.

Ook een appartementencomplex ziet er, nadat onze stukadoor is langs geweest, weer helemaal up-to-date uit. Of laat uw winkelpand onder handen nemen. Stucwerk geeft het de juiste uitstraling, waardoor het helemaal in stijl is met uw bedrijfsstijl. Met strak schilderwerk en ingebouwde verlichting maken we het plaatje compleet.

Daarom een stukadoor van BAMAB Bouw

Zoekt u een ervaren bouwbedrijf voor uw stucwerk? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Bedrijven, particulieren en VVE’s kunnen onze stukadoor inhuren voor het laten stucen van de wat grotere bouw- en renovatieprojecten. Onze vakmensen zorgen er dan voor dat uw muren en plafonds van een perfecte afwerking worden voorzien. Bovendien is het bij ons altijd glashelder wat de kosten zijn en hoe lang de werkzaamheden gaan duren. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op deze fijne voordelen:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
expertise bouwbedrijf bamab

Stucwerk laten uitvoeren? Gratis offerte.

Neem voor eersteklas stucwerk door onze stukadoor contact met ons op. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig een offerte aan. Bellen kan ook, want we zijn telefonisch bereikbaar op. U kunt ook contact opnemen voor andere vragen.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader