Aannemer Uithoorn

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Uithoorn – Vakwerk en duidelijke communicatie

Op zoek naar een aannemer in Uithoorn? Voor een totaalrenovatie, aanbouw of verbouw van een woning of bedrijfsruimte gaat u naar BAMAB bouw. Ons ervaren team realiseert binnen no-time uw bouwproject en beschikt over alle benodigde certificaten en verzekeringen. Wij regelen we uw project van A tot Z en zorgen voor heldere communicatie tijdens het hele project! Bel ons gerust voor meer informatie.

Bouwbedrijf voor particulieren, bedrijven en VVE’s

Wij realiseren verbouwingen en totaalrenovaties van huizen, VVE-complexen en bedrijfsruimtes in Uithoorn. Onder aanvoering van onze aannemer worden uw wensen volledig volgens afspraak gerealiseerd.

Appartement of huis laten renoveren of verbouwen

Onze schilders, loodgieters, stukadoors, timmermannen beschikken over jarenlange ervaring, en verbouwen of renoveren uw woning in Uithoorn helemaal naar wens. Wilt u een nieuwe badkamer of tegelvloer? Uw woning laten isoleren? Of komt u ruimte tekort en wilt u graag een uitbouw, aanbouw of dakkapel? Onze aannemer realiseert het allemaal voor u!

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie VVE-gebouw Uithoorn

Op tijd renoveren voorkomt dat een appartementencomplex verpaupert. Wij voorzien de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de hal en het trappenhuis eersteklas stucwerk. En met streeploos schilderwerk ziet alles er weer fris uit! Maar we kunnen meer, want als allround bouwbedrijf kan onze aannemer ook de elektra en het leidingwerk vervangen, een nieuwe tegelvloer leggen en isoleren. Bel gerust voor het volledige aanbod.

Zakelijk verbouwen of renoveren

Met ons bouwbedrijf verloopt het verbouwen of renoveren van uw winkel of kantoor in Uithoorn op rolletjes. Wilt u een nieuwe winkel openen? Dan maken wij hem klaar voor gebruik. Wat ontbreekt of veranderd moet worden, wordt allemaal voor u geregeld.

En dat geldt ook voor kantoorruimtes. Deze delen we met gemak op in kleinere units, maar ook samenvoegen is ook geen probleem. Onze aannemer past uw kantoor in Uithoorn helemaal aan uw wensen aan. Met dank aan een strakke planning, kunt u de bedrijfsruimte snel weer in gebruik nemen.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Bij ons kunt u terecht voor het verbouwen of renoveren van uw woning of pand in Uithoorn. Ons bouwbedrijf beschikt over echte vakmensen en een aannemer die uw bouwproject tot in de puntjes voor u regelt. Daarnaast kunt u rekenen op deze voordelen:

  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Aannemer inhuren in Uithoorn? Gratis offerte.

Laat ook uw verbouwing of renovatie in goede banen leiden door onze ervaren aannemer. Voor het stellen van een vraag of het aanvragen van een offerte (helemaal gratis), laat u een bericht achter op ons contactformulier. Of u neemt contact met ons op via de telefoon of e-mail.