Afbouw

Vakkundige afbouw woning of bedrijfsgebouw

Zoekt u vakmensen voor de afbouw van een woning, winkel of kantoor? Afbouwwerkzaamheden kunt u met gerust hart overlaten aan BAMAB Bouw. Ons bouwbedrijf maakt een kale ruimte leefbaar met eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels. Ook het plaatsen van vloerbedekking, systeemplafonds en inbouwverlichting kunt u aan ons overlaten. Bel gerust voor een gratis offerte en onze vakkrachten zorgen voor een afwerking naar wens!

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Afbouw van uw woning

Een nieuwbouwhuis wordt casco opgeleverd, als een leeg canvas. Wij maken het bewoonbaar voor u, want voor alle afbouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van eersteklas stucwerk en schilderwerk op uw muren en plafonds tot het betegelen van uw badkamer, toilet en keuken. Ook het aftimmeren van uw huis kunt u aan ons overlaten. Huur ons in en wij maken van uw casco opgeleverde huis een thuis. Dan hoeft u zelf niet meer te klussen. Uw meubels en spullen kunnen er direct in.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Afbouw van kantoorpanden door Bamab Bouw

Afbouw kantoor of winkel of zakelijk pand

Wij zijn dé specialist in het afbouwen van zakelijke panden. Een casco bedrijfsruimte toveren wij om in een professionele werkruimte met bijbehorende uitstraling. Met een mooie wandafwerking, zoals stucwerk op de muren en plafonds voorzien we een ruimte van meer allure en een moderne uitstraling.

Verder zorgen we voor een nette vloer en zijn we ook bedreven in het plaatsen van systeemplafonds, scheidingswanden en installeren van inbouwverlichting. Ook deuren en kozijnen kunt u door ons laten plaatsen, want we zijn echt van alle markten thuis. Geef uw wensen aan ons door en we voorzien u van een scherpe offerte voor de afbouw van uw zakelijke ruimte.

Daarom kiezen voor BAMAB Bouw

BAMAB Bouw is werkzaam in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. U huurt ons in voor de grotere bouwklussen, zoals de afbouw van een woning, winkel of kantoor. We zijn dus beschikbaar voor zowel particulieren, VVE’s en bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de specialist waar u op kunt rekenen. Bij ons profiteert u van korte lijnen en een strakke planning. Bovendien bent u met ons vaste team van vakmensen ook verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
bamab personeel 4 bijgesneden

Gratis afbouw offerte? Neem gerust contact op.

Laat voor een nette oplevering van uw woning of bedrijfspand de afbouw over aan BAMAB Bouw. Voor een offerte op maat neemt u contact op via ons contactformulier of belt u ons. Ook wanneer u een andere vraag heeft.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader