Afbouw

Vakkundige afbouw woning of bedrijfsgebouw

Zoekt u vakmensen voor de afbouw van een woning, winkel of kantoor? Afbouwwerkzaamheden kunt u met gerust hart overlaten aan BAMAB Bouw. Ons bouwbedrijf maakt een kale ruimte leefbaar met eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels. Ook het plaatsen van vloerbedekking, systeemplafonds en inbouwverlichting kunt u aan ons overlaten. Bel gerust voor een gratis offerte en onze vakkrachten zorgen voor een afwerking naar wens!

Afbouw van uw woning

Een nieuwbouwhuis wordt casco opgeleverd, als een leeg canvas. Wij maken het bewoonbaar voor u, want voor alle afbouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van eersteklas stucwerk en schilderwerk op uw muren en plafonds tot het betegelen van uw badkamer, toilet en keuken. Ook het aftimmeren van uw huis kunt u aan ons overlaten. Huur ons in en wij maken van uw casco opgeleverde huis een thuis. Dan hoeft u zelf niet meer te klussen. Uw meubels en spullen kunnen er direct in.

Afbouw van appartementen door Bamab Bouw

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Afbouw van kantoorpanden door Bamab Bouw

Afbouw kantoor of winkel of zakelijk pand

Wij zijn dé specialist in het afbouwen van zakelijke panden. Een casco bedrijfsruimte toveren wij om in een professionele werkruimte met bijbehorende uitstraling. Met een mooie wandafwerking, zoals stucwerk op de muren en plafonds voorzien we een ruimte van meer allure en een moderne uitstraling.

Verder zorgen we voor een nette vloer en zijn we ook bedreven in het plaatsen van systeemplafonds, scheidingswanden en installeren van inbouwverlichting. Ook deuren en kozijnen kunt u door ons laten plaatsen, want we zijn echt van alle markten thuis. Geef uw wensen aan ons door en we voorzien u van een scherpe offerte voor de afbouw van uw zakelijke ruimte.

Daarom kiezen voor BAMAB Bouw

BAMAB Bouw is werkzaam in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. U huurt ons in voor de grotere bouwklussen, zoals de afbouw van een woning, winkel of kantoor. We zijn dus beschikbaar voor zowel particulieren, VVE’s en bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de specialist waar u op kunt rekenen. Bij ons profiteert u van korte lijnen en een strakke planning. Bovendien bent u met ons vaste team van vakmensen ook verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
Aanbouw plan boor

Gratis afbouw offerte? Neem gerust contact op.

Laat voor een nette oplevering van uw woning of bedrijfspand de afbouw over aan BAMAB Bouw. Voor een offerte op maat neemt u contact op via ons contactformulier of belt u ons. Ook wanneer u een andere vraag heeft.