VVE

Aannemer voor VVE’s

Is het appartementencomplex van uw VVE toe aan een renovatie? Dan komen er veel vragen op u af. Wat u dan nodig heeft is een ervaren aannemer die helder communiceert en die u van deskundig advies kan voorzien. Zo kunt u op basis van de juiste informatie samen met de andere eigenaren een beslissing nemen. In dit artikel vertelt BAMAB Bouw hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Duidelijke communicatie zorgt voor betere VVE besluiten

Binnen een VVE heeft u altijd te maken met meerdere stemmen en wordt er samen een beslissing genomen. Dan kunnen de meningen natuurlijk wel eens uiteen lopen. Zeker wanneer het om grote bedragen gaat. Heldere communicatie vanuit de aannemer is dus erg belangrijk. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar voor vragen. En zetten we alles vrijblijvend voor u op papier in een duidelijke offerte. Dit maakt het voor alle leden duidelijk wat er gaat gebeuren en hoeveel dit eventueel gaat kosten.

Zakelijk pand verbouwen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bouwbedrijf voor VVE

Renoveren appartementencomplex

Het renoveren van een VVE-complex is niet zomaar een renovatie. Het is gemeenschappelijk bezit en heeft grote invloed op de leefbaarheid in het gebouw en de waarde van de afzonderlijke appartementen. Op tijd renoveren is nodig om te voorkomen dat het complex verpaupert.

Als aannemer kunnen wij het hele VVE-gebouw voor u renoveren. Van puik schilderwerk en stucwerk op de wanden in de hal, gangen en trappenhuizen tot het leggen van een nieuwe tegelvloer. Maar ook isoleren en het vervangen van kozijnen kunt u aan ons overlaten. Net als het vervangen van de elektriciteits-, gas-, waterleidingen.

VVE verduurzamen

Ook wanneer u het gebouw van uw VVE verduurzamen wilt, kunt u bij ons terecht. Onze aannemer heeft de beschikking over alle specialisten die nodig zijn om het gas af te sluiten en alles elektrisch te maken. Verder kunnen we ook de isolatie in wanden en daken verbeteren. En vervangen we het glas in de kozijnen voor HR++ glas. Zo verduurzamen we het hele appartementencomplex!

Pand in appartementen laten splitsen

Bent u een pandeigenaar en wilt u dit laten renoveren en splitsen in appartementen? Dan dient u hiervoor een VVE op te richten. De uitvoering van de splitsing en de renovatie kunt u uiteraard aan onze aannemer over verlaten. We renoveren dan het hele gebouw en delen het op in kleinere units, die direct klaar zijn voor de verkoop.

VVE's kunnen bij Bamab terecht voor verbouwing, afbouw of renovatie van het appartementencomplex

Meer informatie aannemer voor VVE?

Schakel ons in voor de renovatie of verbouwing van uw VVE-gebouw. Neem contact op ons het contactformulier. Of bel/mail ons wanneer u een vraag heeft!