Kantoorpand verbouwen

3 redenen om uw kantoor te laten verbouwen

Een kantoor kan een leven lang meegaan, maar de eisen die we eraan stellen veranderen natuurlijk wel. Door uw kantoor of kantoorpand te laten verbouwen, voldoet het weer helemaal aan de laatste eisen. Als allround bouwbedrijf regelt BAMAB Bouw dit allemaal voor u. In dit blogartikel vertellen we u graag wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen.

1. Nieuw kantoorgebouw instapklaar maken

Gaat u een nieuw kantoorpand betrekken? Maar is dit niet instapklaar? Dan schakelt u ons in om het te verbouwen, zodat u het snel in gebruik kunt nemen. Als allround bouwbedrijf regelen we alles van A tot Z voor u.

2. Bestaand kantoorpand verbouwen

De functie van een kantoor is door de jaren heen veranderd. Van ‘kleine donkere hokjes’ naar de ‘kantoortuin’ en nu het ‘hybride werken’. Hierbij werken steeds meer mensen grotendeels vanuit huis en komen ze alleen nog naar kantoor om het contact met de collega’s te onderhouden of voor zakelijke afspraken. Wij zorgen er met een verbouwing van uw kantoor voor dat het helemaal aan de huidige maatstaven voldoet.

kantoor verbouwen en opnieuw inrichten

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

kantoorpand verbouwen

Kantoorpand laten aanpassen aan het nieuwe werken

Het nieuwe werken heeft de functie van een kantoorpand veranderd. Waar we voorheen naar kantoor gingen om te werken, dient het nu ook als ontmoetingsplaats. Door het vele thuiswerken zijn er minder werkplekken nodig. Maar wel meer ruimtes om elkaar te kunnen ontmoeten of in groepjes samen te kunnen werken. Door uw kantoorpand te laten verbouwen, voldoet het weer helemaal aan zijn nieuwe functie.

Kantoor verduurzamen

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben en het is de verwachting dat dit later nog naar boven bij zal worden bijgesteld. Dat betekent in veelgevallen verbouwen. Schakel ons daarom in om uw kantoorpand te laten verduurzamen. Met nieuwe isolatie en HR++ glas voldoet u niet alleen aan het bouwbesluit, maar daalt ook uw energierekening. Het is daarom een investering die zich altijd uitbetaald. En u draagt meteen een steentje bij aan een beter klimaat!

3. Kantoor verbouwen voor zakelijke verhuur

Wilt u (een gedeelte van uw) pand verhuren als kantoorruimte? Maar is het daar nog niet voor geschikt? Laat uw kantoorpand dan snel door ons verbouwen. Dan maken wij het verhuurklaar en kan het meteen rendement gaan opleveren.

Bamab voor elke verbouwing of renovatie van kantoorpanden

Gratis offerte verbouwen winkel of kantoor?

Mogen wij ook uw kantoor verbouwen? En wilt u graag meer informatie of een gratis offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen.