Aannemer Almere

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Almere – Van A tot Z geregeld

Op zoek naar een aannemer voor de renovatie of verbouwing van uw winkel, kantoor of woning in Almere? BAMAB Bouw is dé expert in het coördineren en realiseren van bouwprojecten en beschikt over ruim 20 jaar ervaring. Onze aannemer regelt alles voor u van A tot Z en zorgt voor heldere communicatie en een duidelijke planning. Met ons ervaren team leveren we altijd vakwerk. En natuurlijk zijn we ook volledig gecertificeerd en verzekerd. Bel ons gerust voor meer informatie of een offerte!

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven in Almere

Wij richten ons op de grotere particuliere opdrachten, zoals het renoveren en verbouwen van uw woning in Almere. Maar ook voor een kleine zakelijke verbouwing van een kantoor of winkel kunt u bij ons terecht. Onze aannemer zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld en afgewerkt.

Particuliere woning renoveren of verbouwen

Een soepel verloop van de renovatie of verbouwing van uw woning in Almere is gegarandeerd wanneer onze aannemer de regie voert. We helpen u onder anderen bij de realisatie van een uitbouw, de vervanging van elektra en leidingwerk en de plaatsing van een dakkapel. Hiervoor beschikken we over ervaren elektriciens, stukadoors, loodgieters en schilders – waardoor we uw verbouwing van A tot Z kunnen realiseren.

Bamab is de specialist in de regio voor een zakelijke verbouwing

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Ook beschikbaar voor VVE’s

Wij hebben alles in huis om een VVE in Almere te helpen bij de renovatie van hun pand. Van het leggen van een nieuwe tegelvloer in de gemeenschappelijke ruimtes tot het vernieuwen van kozijnen en het stucen en schilderen van de muren en plafonds. Bel gerust voor ons volledige dienstenpakket.

Renovatie/verbouwing winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Ook bedrijven kunnen op onze aannemer rekenen. De verbouwing of renovatie van een winkel, kantoor of bedrijfsruimte is bij ons in goede handen. Van een kleine makeover tot het volledig strippen en opnieuw inrichten. Zo maken we een ruimte weer helemaal up-to-date. Dankzij de strakke regie van onze aannemer kunt u de ruimte snel weer in gebruik nemen.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met korte lijnen, heldere communicatie en een strakke planning zorgt onze aannemer voor een strakke regie van uw bouwproject in Almere. De uitvoering laten we graag over aan onze professionals. Met ruim 20 jaar ervaring leveren we altijd vakwerk! Verder kiest u voor ons vanwege de volgende pluspunten:

  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Contact aannemer Almere

Wilt u ons bouwbedrijf inschakelen voor een verbouwing of renovatie in Almere? Een offerte is zo aangevraagd via het contactformulier. Bellen kan ook. Ook voor informatie kunt u contact opnemen.