Aannemer Weesp

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Weesp – Bouwbedrijf voor particulier en zakelijk

Bent u op zoek naar een aannemer in Weesp voor een vakkundige verbouwing of renovatie van een woonruimte of bedrijfspand? BAMAB Bouw helpt u met de wat grotere particuliere klussen en de wat kleinere zakelijke projecten, zoals winkels en kantoren. We beschikken over ervaren vakmensen en zorgen voor zeer duidelijke communicatie. Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd en verzekerd. Kwaliteit en service staan dus altijd voorop wanneer onze aannemer voor u aan de slag gaat. Bel gerust voor een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven

Niet alleen particulieren, maar ook VVE’s en bedrijven kunnen bij ons bouwbedrijf terecht voor een verbouwing of renovatie in Weesp. Dit mag zowel een woning, appartement, VVE-gebouw als een kantoor of winkelruimte zijn. Onze ervaren aannemer zorgt ervoor dat uw bouwproject van A tot Z wordt uitgevoerd!

Laat uw woning of appartement verbouwen of renoveren

Wij hebben alle specialisten in eigen huis, voor de (totaal)renovatie van uw woning of appartement in Weesp. Onze schilders, stukadoors, loodgieters en elektricien maken uw woning weer helemaal up-to-date. Maar ook verbouwen kan! Een nieuwe badkamer of het aantal vierkante meters van uw woning uitbreiden met een aanbouw, dakkapel of uitbouw is geen enkel probleem. Net als het isoleren van uw woning.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie van VVE-gebouw Weesp

Hoeveel uw appartement waard is, is mede afhankelijk van de staat van het appartementencomplex. Laat uw VVE-gebouw daarom op tijd renoveren door ons bouwbedrijf. Wij voorzien de gemeenschappelijke ruimtes zoals het trappenhuis en de hal van nieuw tegelwerk, schilderwerk en stucwerk. Ook isoleren en elektra vervangen is mogelijk. Bel met onze aannemer en bespreek de mogelijkheden.

Winkel of kantoor laten verbouwen

Huur ons in voor een zakelijke verbouwing in Weesp. Ons bouwbedrijf beschikt over jarenlange ervaring in het verbouwen en renoveren van winkels en kantoren. U vraagt en onze aannemer zorgt voor de realisatie.

Wanneer u een winkelpand gaat huren maken wij het gereed voor gebruik. Alles wat er nog niet is wordt door ons geregeld. Ook het updaten van een kantoor is geen enkel probleem voor ons. Ons bouwbedrijf heeft veel ervaring in het opdelen van kantoorruimtes in kleinere units. Maar ook in het samenvoegen ervan. We passen alles aan uw wensen aan. En dankzij de strakke planning van onze aannemer, is uw kantoor of winkel in Weesp snel gereed voor gebruik.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Bij ons bouwbedrijf bent u verzekerd van echte vakmensen en een ervaren aannemer die uw bouwproject in goede banen leidt. De (totaal)renovatie of verbouwing van uw woning of pand in Weesp is bij ons dan ook in goede handen. Bovendien bent u bij ons bouwbedrijf ook verzekerd van:

  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Afspraak is afspraak
  • Ruime ervaring
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer inhuren Weesp? Bel gerust.

Zoekt u een ervaren aannemer voor een renovatie of verbouwing? En bent u benieuwd wat dit kost? Voor een gratis offerte of het stellen van een vraag stuurt u ons een bericht via het contactformulier. Contact opnemen via de telefoon of via een e-mail kan natuurlijk ook.