Timmerwerk

Op zoek naar een vakman voor timmerwerk?

Zoekt u een betrouwbare vakman voor uw timmerwerk? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw! Wij beschikken over jarenlange ervaring met het maken, vervangen en renoveren van houtwerk. Ook voor het zetten van een wandje draaien wij onze hand niet om. Bedrijven, particulieren en VVE’s huren ons in voor de wat grotere bouw- en renovatieprojecten. Neem vandaag nog contact op voor timmerwerk op maat, voor de perfect afwerking van uw woning of pand.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wat valt er onder timmerwerk?

Onder timmerwerk verstaan we alles werkzaamheden die niet in een andere categorie vallen. Hieronder valt natuurlijk het aftimmeren van alles wat van hout is. Zoals het plaatsen of vervangen van kozijnen en deurposten, het afhangen van een deur en het aftimmeren van een aanbouw of dakkapel.

Maar ook andere werkzaamheden zoals het plaatsen van gipswanden, dakramen, het isoleren van de zolder en het bouwen van een schuur vallen onder timmerwerk. Heeft u een klus voor ons? Neem gerust contact op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. Onze ervaren vakmensen leveren altijd maatwerk en zorgen ervoor dat uw pand of huis keurig wordt afgetimmerd.

timmerman bij bouwbedrijf bamab

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bouwbedrijf bamab uitbouw

(Bouw)project, pand of woning laten aftimmeren

Een huis wordt pas een thuis, wanneer alles mooi is afgetimmerd. En onze timmerman is de vakman die dit voor u regelt. Wij verzorgen het timmerwerk in uw nieuwbouwhuis, vervangen oude kozijnen en plaatsen gipsen wanden om meerdere kamers te creëren. Wilt u iets speciaals laten maken? Wij verzorgen ook timmerwerk op maat, ook voor appartementencomplexen. Als VVE kunt u ons inhuren voor een nette afwerking, renovatie of verbouwing. En ook zakelijk kunt u bij ons terecht, om uw kantoorruimte professioneel af te laten timmeren.

Daarom timmerwerk van BAMAB Bouw

Bedrijven, particulieren en VVE’s kunnen ons inhuren voor het aftimmeren van de wat grotere bouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen voor een perfecte afronding van uw project en gebruiken hiervoor eersteklas materialen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij de duur en kosten van een project goed inschatten. Deze zijn daarom vooraf bekend en worden netjes vastgelegd in een overzichtelijke offerte. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab

Gratis offerte timmerwerk? Neem contact op.

Neem vrijblijvend contact op voor het aftimmeren van nieuwbouw, renovatie of een verbouwing. Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig een offerte op maat aan. Telefonisch contact opnemen kan ook, en kan natuurlijk ook voor andere vragen.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader