Sloopwerk

Sloopwerk bij particulieren en bedrijven

Wilt u sloopwerk laten uitvoeren? Sloopwerkzaamheden in een woning of bedrijf moeten veilig en gecontroleerd worden uitgevoerd. Zo wordt voorkomen dat er ongelukken gebeuren en dat er zaken beschadigen die heel moeten blijven. Kies daarom voor de ervaring van bouwbedrijf BAMAB Bouw. Wij zijn volledig gecertificeerd en verzekerd en werken daarom niet alleen goed, maar ook veilig. Wilt u meer informatie over sloopwerk en de afvoer van het puin? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een gratis offerte!

Slopen bij verbouwing huis

Wanneer u uw huis laat verbouwen komt daar vaak sloopwerk bij kijken. En ook hiervoor kunt u op ons bouwbedrijf rekenen. Wij zorgen voor een vakkundige sloop en de afvoer van het bouwpuin dat dit oplevert. Een badkamer strippen, een muur openen – voor een aanbouw of schuifpui – of een tussenmuur verwijderen om twee ruimtes samen te voegen: wij draaien er onze hand niet voor om. Ook de (gedeeltelijke) sloop van een bestaande woning of schuur voor nieuwbouw kunt u met gerust hart aan ons overlaten.

Sloopwerkzaamheden woonhuis

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Grote sloopwerkzaamheden

Sloopwerk bij een bedrijf of kantoor

Heeft uw kantoor of bedrijfsruimte een grondige renovatie of verbouwing nodig? Ook voor zakelijk sloopwerk kunt u bij ons terecht. We beschikken over jarenlange ervaring. En een eigen team dat de sloopwerkzaamheden voor u uitvoert. Na afloop wordt het sloopafval netjes voor u afgevoerd. We kunnen een kantoor of zakelijke ruimte helemaal voor u strippen, zodat u deze helemaal aan kunt passen aan uw wensen.

Maar ook uw pand gedeeltelijk of geheel slopen voor nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden. Net als het verwijderen van tussenwanden om meerdere ruimtes samen te voegen geen enkel probleem is. Natuurlijk kunnen we als allround bouwbedrijf behalve het sloopwerk ook de verbouwing of renovatie zelf voor u uitvoeren, dat is wel zo voordelig!

Laat slopen over aan BAMAB Bouw

Neem wanneer u een woning, kantoor of bedrijfsruimte wilt laten strippen of slopen, contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat dit goed en veilig gebeurd. We zijn namelijk volledig gecertificeerd en verzekerd en het sloopwerk wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Ook het bouwpuin wordt voor u afgevoerd. Bij BAMAB Bouw bent u altijd verzekerd van de volgende pluspunten:

  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
Sloopwerk flatgebouwen

Offerte sloopwerk woning of zakelijk? Bel gerust.

Sloopwerk aan uw huis, kantoor of zakelijke ruimte laat u over aan de professionals van BAMAB Bouw. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Of bel ons op. Ook voor aanvullende informatie of een andere vraag.