Installatie

Installatie elektra, water en gasleidingen

De installatie van uw elektra, water en gasleidingen kunt u het beste overlaten aan een expert. Neem bij nieuwbouw, verbouw of renovatie daarom contact op met BAMAB Bouw. Wij zijn een allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van installatie. U kunt ons inhuren voor installatiewerk bij u thuis, maar ook VVE’s en bedrijven helpen we graag. We werken met een vast team van ervaren vakmensen en zijn volledig gecertificeerd. Neem gerust contact voor een vrijblijvende offerte.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Dé expert voor installatiewerk

Gas, water en licht zijn onmisbaar in ieder gebouw. Onze vakmensen zorgen dat alles goed voor u wordt aangelegd. In nieuwbouw, maar ook bij verbouw of renovatie.

Gasleiding aanleggen, verleggen of vervangen

Gas is gevaarlijk en de installatie van een gasleiding kunt u daarom het beste aan onze vakmensen overlaten. Als gecertificeerd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, leggen we veilig gasleidingen aan in nieuwbouw. Maar ook wanneer er een gasleiding moet worden verlegd of vervangen moet worden, kunt u bij ons terecht.

bamab-personeel-5-toilet

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Installatie van leidingen en elektra in huis

Waterleiding (ver)leggen

Onze ervaren loodgieters schakelt u in voor het aanleggen van een waterleiding. Ze zorgen voor afnamepunten op de plekken waar u ze nodig heeft, zowel binnen als buiten. In nieuwbouw, maar ook bij verbouwingen en renovaties. De installatie of vervanging van een waterleiding is namelijk geen enkel probleem voor onze gecertificeerde loodgieter. En ook het verplaatsen van waterleidingen, wanneer u een nieuwe badkamer of keuken laat plaatsen, is geen enkel probleem.

Elektra aanleggen bij particulieren, VVE’s en bedrijven

Onze elektricien zorgt voor de installatie van veilige en betrouwbare elektra bij u thuis. Maar ook voor uw VVE of bedrijf. We leggen elektra aan in nieuwbouw, vervangen elektra in oude huizen en gebouwen én zorgen voor uitbreiding na een verbouwing.

Installatie door expert van BAMAB Bouw

Voor de installatie, uitbreiding en vervanging van elektra, water- en gasleidingen, kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Hét bouwbedrijf dat uw verbouwing van A tot Z voor u regelt. We beschikken over een vast team met ervaren loodgieters en elektriciens en we zijn volledig gecertificeerd. Daarom bent u bij ons altijd zeker van de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
expertise bouwbedrijf bamab

Installatie van gas, water of elektra? Gratis offerte.

Op zoek naar een ervaren loodgieter of elektricien voor de aanleg gas- en waterleidingen of elektriciteit. Ons team staat voor u klaar. Vul voor een vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier of bel ons. Ook wanneer u een andere vraag heeft of meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader