Aannemer Flevoland

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Flevoland – Volledig gecertificeerd

Bent u op zoek naar een aannemer om een huis, kantoor of winkel te renoveren of verbouwen? Wij zijn BAMAB Bouw, een allround bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Onze aannemer coördineert uw project van A tot Z. Daarmee heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Verder beschikken we over een ervaren team en zijn we volledig gecertificeerd én verzekerd. Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf in Flevoland? Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis offerte!

Bouwbedrijf voor bedrijven, particulieren en VVE’s in Flevoland

Als aannemer coördineren en realiseren wij de wat grotere particuliere klussen en kleine zakelijke verbouwingen en renovaties in Flevoland. Zoals het verbouwen of renoveren van complete woningen, winkels en zakelijke ruimtes. Hierbij wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Wij hebben alle specialisten hiervoor in huis!

Woning renoveren of verbouwen

In Flevoland kunt u als particulier bij ons aankloppen voor de wat grotere werkzaamheden aan uw huis. Goede voorbeelden hiervan zijn: het realiseren van een aanbouw of uitbouw, de plaatsing van een dakkapel of een complete woningrenovatie. Ook zaken als isoleren, stucen, schilderen, tegelen en het verleggen of vervangen van elektra, gas- en waterleidingen kunt u met een gerust hart aan ons bouwbedrijf overlaten.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Werkzaamheden voor de VVE

Ook VVE’s in Flevoland kunnen bij ons aankloppen voor een aannemer. U kunt onder andere bij ons aankloppen voor nieuw tegelwerk in de gemeenschappelijke ruimtes, het vervangen van kozijnen en deurposten, isoleren en de vervanging van elektra en gas- en waterleidingen. Meer weten? Informeer gerust naar onze mogelijkheden voor VVE’s.

Renoveren en verbouwen voor bedrijven en ondernemers

Als bedrijf of ondernemer kunt u uw winkel, kantoor of een andere bedrijfsruimte door ons laten renoveren. Onze aannemer zorgt voor een strakke planning waardoor u de ruimte snel weer in gebruik kunt nemen. We kunnen een zakelijke ruimte helemaal voor u kaal maken en aanpassen naar uw wensen. Zo maken we hem weer helemaal up-to-date of passen we hem aan uw bedrijfsstijl aan.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met BAMAB Bouw als uw aannemer in Flevoland, profiteert u van heldere communicatie, korte lijnen en een duidelijke planning. Wij zorgen voor een goede coördinatie van het project en leveren altijd vakwerk. Bovendien beschikt ons bouwbedrijf over ervaren professionals, waardoor u altijd rekenen op de volgende pluspunten:

  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer Flevoland? Gratis offerte.

Zoekt u een bouwbedrijf voor een renovatie of verbouwing in Flevoland? BAMAB Bouw pakt de regie, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of bel ons. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact opnemen.