Aannemer Purmerend

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Purmerend voor renovatie en verbouwen

Zoekt u een betrouwbare aannemer in Purmerend? Voor het verbouwen of renoveren van een woonruimte of zakelijke ruimte? BAMAB Bouw is hét bouwbedrijf dat u zoekt. Wij zijn de expert in totaalrenovatie, verbouwen en de uitbouw van woningen en bedrijfsruimtes. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en brengen ieder bouwproject tot een goed einde. Met vakmensen, duidelijke communicatie en alle benodigde certificeringen en verzekeringen bent u verzekerd van kwaliteit. Meer weten? Bel ons gerust.

Beschikbaar voor particuliere en zakelijke projecten in Purmerend

Ons bouwbedrijf helpt particulieren, VVE’s en bedrijven die een professional nodig hebben voor de (complete) verbouwing of renovatie van hun appartementencomplex, huis, winkel of kantoor in Purmerend. Onze ervaren aannemer zorgt voor een soepel verloop van uw bouwproject en een perfecte afwerking!

Verbouwing of renovatie woning/appartement

Voor een complete renovatie van uw woning of appartement in Purmerend bent u bij onze aannemer in goede handen. Met onder andere eigen stukadoors, schilders en timmerlieden, hebben we alle specialisten in huis om uw woning of appartement volledig te renoveren. Ook verbouwen is mogelijk. Of u nu woningisolatie, een dakkapel of een uitbouw op uw wensenlijstje heeft staan: onze aannemer zorgt ervoor dat het in orde komt!

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie van VVE-gebouwen

VVE’s kunnen bij ons terecht voor het renoveren van de gemeenschappelijke ruimtes. Het opknappen van de hal, het trappenhuis en de gangen kunt u dan ook gerust aan ons overlaten. Met nieuwe tegels, isolatie, stucwerk, schilderwerk en eventueel nieuwe leidingwerk en elektra kan uw VVE-gebouw er weer jaren tegenaan. Neem gerust contact op met onze aannemer en ontdek de mogelijkheden.

Zakelijke verbouwen of renoveren

Ook voor zakelijke verbouwingen in Purmerend schakelt u ons in. Als allround bouwbedrijf kunnen we bijna alles voor u realiseren. Gaat u een winkel beginnen, maar de ruimte eerst naar wens laten verbouwen? Of wilt u uw oude kantoorruimte laten omtoveren tot een modern kantoor dat helemaal geschikt is voor het nieuwe werken? We kunnen zakelijke ruimtees zowel renoveren als verbouwen. En werken niet alleen goed, maar ook zeer efficiënt. U kunt de ruimte dus snel weer in gebruik nemen.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met ervaren vakmensen en een aannemer die goed kan plannen, realiseren wij binnen no-time uw verbouwing of renovatie in Purmerend. Kiezen voor BAMAB Bouw heeft verder als voordeel:

  • Ruime ervaring
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Contact aannemer Purmerend

Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie bij ons kost? Neem gerust contact op met onze aannemer om uw wensen bespreken. We voorzien u gratis van een scherpe offerte. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Contact opnemen kan natuurlijk ook gerust voor een andere vraag.