Dakkapel

Dakkapel laten plaatsen voor extra ruimte

Zoekt u een bouwbedrijf voor het laten plaatsen van een dakkapel? Dit is de perfecte oplossing om de ruimte onder een schuin dak optimaal te benutten. BAMAB Bouw plaatst hem binnen een dag voor u. Ons team van ervaren vakmensen beschikt over jarenlange ervaring en levert altijd vakwerk. Afspraak is afspraak bij ons en we gebruiken alleen A-klasse materialen. Verschillende maten en uitvoeringen zijn mogelijk. Neem voor een maatwerk dakkapel contact met ons op of vraag een gratis offerte aan via het webformulier!

Ruimte onder schuin dak optimaal benutten

Door het laten plaatsen van een dakkapel kunt de ruimte onder uw schuine dak effectief benutten. Zo kunt u het hele vloeroppervlak gebruiken, en neemt het aantal bruikbare vierkante meters in huis toe. Daarnaast is er natuurlijk ook het ruimtelijke effect én profiteert u van extra lichtinval. Met andere woorden: die kleine benauwende ruimte barst ineens van de mogelijkheden en natuurlijk zonlicht. Het plaatsen van een dakkapel geeft u extra mogelijkheden in huis. Dit kan zelfs genoeg zijn om niet te hoeven verhuizen naar een groter huis.

dakkapel laten plaatsen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

dakkapel op maat

Thuiskantoor, hobbyruimte of logeerkamer

Met een dakkapel transformeert u de loze vierkante meters onder het schuine dak tot bruikbaar vloeroppervlak. Hierdoor barst een voorheen kleine kamer opeens van de mogelijkheden. Hierdoor is een kamer of zolder opeens geschikt als thuiskantoor, hobbyruimte, logeerkamer, extra slaapkamer of wie weet een riante badkamer. Een extra kamer is altijd welkom in huis en met een dakkapel is dit snel gerealiseerd. Afhankelijk van het formaat bent u al voor een paar duizend euro klaar.

Daarom kiest u voor BAMAB Bouw

BAMAB Bouw is een bouwbedrijf dat actief is in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. We beschikken over ruim 20 jaar ervaring en zijn in te huren voor de wat grotere bouw en renovatieprojecten. Een dakkapel plaatsen is voor ons een routineklus die we binnen een dag hebben afgerond. Zowel particulieren als bedrijven en VVE’s kunnen bij ons aankloppen. Met ons vaste team van professionals leveren we altijd vakwerk. U kiest voor ons vanwege:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
dakkapel met kraan

Offerte plaatsen dakkapel? Bel gerust.

Dakkapel nodig? Neem gerust contact op en wij komen hem vakkundig voor u plaatsen. Benieuwd naar de kosten? Gebruik dan ons contactformulier om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bellen kan ook, en contact opnemen mag natuurlijk ook altijd voor vragen of informatie.