Aannemer Bussum

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Bussum met jarenlange ervaring

Op zoek naar een ervaren aannemer in Bussum voor een verbouwing of renovatie? Bij BAMAB Bouw kunt u terecht voor de grotere particuliere verbouwingen en de kleinere zakelijke verbouwingen. We staan dus klaar voor zowel particulieren, bedrijven als VVE’s. Dankzij jarenlange ervaring en heldere communicatie brengen wij iedere klus tot een goed einde. We leveren altijd kwaliteit en zijn natuurlijk volledig gecertificeerd en verzekerd. Meer weten? Voor een offerte op maat neemt vrijblijvend contact met ons op.

Hét bouwbedrijf voor particuliere en zakelijke projecten in Bussum

De renovatie of verbouwing van uw woning, appartement of VVE-gebouw in Bussum, kunt u met gerust hart overlaten aan ons bouwbedrijf. Dat geldt ook voor kleine zakelijke projecten, zoals het verbouwen van uw kantoorruimte of winkel. Onze aannemer regelt uw bouwproject van A tot Z!

Verbouwen/renoveren van woningen en appartementen

Een woning of appartement verbouwen in Bussum is een kolfje naar de hand van onze aannemer. Dankzij jarenlange ervaring is het plaatsen van een dakkapel, woningisolatie of het realiseren van een aanbouw routinewerk voor onze vakmensen. Met onder andere elektriciens, timmerlieden en loodgieters in ons team, ronden we het hele project in eigen beheer af.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Ook renovatie van VVE-gebouwen

Is het VVE-gebouw waar u in woont toe aan een renovatie? Voor het leggen van nieuwe tegels, stucwerk of schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het vervangen van gemeenschappelijke elektra en leidingwerk is geen enkel probleem. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken, dan zorgen wij ook voor een grondige renovatie van uw VVE-gebouw.

Zakelijke verbouwing of renovatie

Voor de renovatie of verbouwing van een kantoor, winkel of een andere zakelijke ruimte in Bussum, belt u onze aannemer voor een scherpe offerte. Moderniseren of aanpassen naar uw bedrijfsstijl is zo gedaan met een renovatie. Maar ook een zakelijke ruimte volledig strippen en verbouwen naar uw wensen is mogelijk. Hierbij zorgt onze aannemer altijd voor een strakke planning, zodat u de ruimte snel weer kunt gebruiken voor uw bedrijf!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

U schakelt onze aannemer in voor een goede regie van uw bouwproject in Bussum. Dankzij duidelijke planning en communicatie weet u op ieder moment waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen. Voor de uitvoering van de verbouwing of renovatie kunt rekenen op ons team van ervaren vakmensen. U kiest voor BAMAB Bouw vanwege:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Ervaren aannemer Bussum nodig? Bel vandaag nog.

Neem contact op met ons bouwbedrijf wanneer u interesse heeft in een renovatie of verbouwing door een ervaren aannemer. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel ons. Ook voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.