Aannemer Hoofddorp

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Ervaren aannemer Hoofddorp

Zoekt u een ervaren aannemer in Hoofddorp om uw huis, winkel of kantoor te verbouwen of renoveren? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw! Als aannemer realiseren wij de grotere bouwklussen. Met heldere communicatie, een strakke planning en ervaren vakmensen wordt alles van A tot Z voor u geregeld. We werken goed, maar ook veilig, want ons bouwbedrijf is volledig gecertificeerd en verzekerd. Bel ons gerust voor extra informatie of een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven in Hoofddorp

Ons bouwbedrijf helpt particulieren bij de renovatie of verbouwing van hun huis. Maar ook VVE’s kunnen bij ons aankloppen voor een renovatie van hun gebouw. Verder doen we ook kleine zakelijke verbouwingen, zoals het herinrichten van een winkel of het updaten van een kantoor. Onze aannemer regelt het allemaal voor u in Hoofddorp!

Huis laten verbouwen of renoveren

In hoofddorp kunt u de renovatie of verbouwing van uw huis met een gerust hart aan onze aannemer overlaten. Wij zorgen voor een sublieme uitbouw, dakkapel of aanbouw. Maar ook voor klussen als het isoleren van uw woning, het stucen van wanden en plafonds en elektra en leidingwerk aanleggen huurt u ons in. Met ervaren loodgieters, schilders, elektriciens, stukadoors en timmerlieden is ons bouwbedrijf van alle markten thuis.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovaties voor VVE’s

Als VVE in Hoofddorp schakelt u ons in voor de renovatie van een pand. We kunnen onder andere voor u tegelen, stucen schilderen. Ook het vervangen van oude elektra of leidingwerk behoort tot de mogelijkheden. Onze aannemer staat garant voor een strakke regie en zorgt ervoor dat uw appartementencomplex weer zo goed als nieuw is! Meer weten? Bel gerust voor ons dienstenaanbod voor VVE’s.

Winkel, kantoor of bedrijfsruimte opknappen

Wanneer het aankomt op het verbouwen en renoveren van zakelijke ruimtes als winkels en kantoren, is onze aannemer zeer ervaren. We voorzien uw bedrijfsruimte van een upgrade met schilderwerk en eersteklas stucwerk. Maar ook volledig kaal maken en verbouwen is een mogelijkheid. Net als het plaatsen of verwijderen van tussenwanden. Zo maken we de ruimte weer helemaal up-to-date!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met onze aannemer bent u verzekerd van korte lijnen, heldere communicatie en een strakke planning. Uw bouwproject in Hoofddorp wordt snel en vakkundig uitgevoerd door ons team van professionals. Samen leveren we al meer dan 20 jaar vakwerk! De pluspunten van BAMAB Bouw zijn:

  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Contact opnemen aannemer Hoofddorp

Benieuwd naar de kosten van een renovatie of verbouwing van uw pand in Hoofddorp? Vraag gerust een offerte bij ons bouwbedrijf aan, dit is gratis en geheel vrijblijvend! Vul hiervoor het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen. Ook voor een andere vraag.