Aannemer Haarlem

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Haarlem voor particulier en zakelijk

Wilt u een ervaren aannemer inhuren voor een verbouwing of renovatie in Haarlem? Zowel particulieren, bedrijven als VVE’s kunnen terecht bij BAMAB Bouw! Met een strakke planning, heldere communicatie en ervaren professionals zorgen wij er als aannemer voor dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Daarbij werken we niet alleen goed, maar ook veilig, want ons bouwbedrijf is volledig gecertificeerd en verzekerd. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor bedrijven, particulieren en VVE’s in Haarlem

Bij ons bouwbedrijf kunt u terecht voor de renovatie of verbouwing van uw woning, appartement of VVE-gebouw. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor kleine zakelijke bouwprojecten, zoals het updaten van een kantoorruimte of het herinrichten van een winkel. Onze aannemer regelt het allemaal voor u in Haarlem!

Verbouwen/renoveren woning particulier

Laat de renovatie of verbouwing van uw woning in Haarlem met een gerust hart over aan onze aannemer. Een uitbouw, dakkapel of aanbouw bouwen is voor ons een routineklus. Net als het isoleren van uw woning, het stucen van wanden en plafonds en het aanleggen van elektra en leidingwerk. Met ons team van ervaren stukadoors, loodgieters, elektriciens, schilders en timmerlieden is ons bouwbedrijf bijzonder allround.

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie VVE-gebouw

VVE’s in Haarlem schakelen ons in voor de renovatie van hun pand. Onze professionals zijn van alle markten thuis en kunnen onder andere voor u tegelen, stucen, schilderen en elektra en leidingwerk vervangen. Wanneer onze aannemer de klus geklaard heeft is uw appartementencomplex weer zo goed als nieuw. Bel ons gerust voor ons volledige dienstenaanbod voor VVE’s.

Winkel, kantoor of bedrijfsruimte opknappen

Onze aannemer beschikt over jarenlange ervaring in het verbouwen en renoveren van zakelijke ruimtes als kantoren en winkels. We zorgen voor een upgrade van uw bedrijfsruimte met eersteklas schilderwerk en stucwerk. Maar ook het volledig strippen en verbouwen van een ruimte is mogelijk. Verder is ook het plaatsen of verwijderen van tussenwanden geen enkel probleem. Wij maken uw ruimte weer helemaal up-to-date!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met ons als aannemer bent u zeker van transparantie, heldere communicatie en een duidelijke planning. Uw bouwproject in Haarlem voeren we snel en vakkundig uit met ons team van professionals. Zo levert ons bouwbedrijf al ruim 20 jaar vakwerk! Onze pluspunten zijn:

  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Gratis offerte aannemer Haarlem

Bent u benieuwd wat een renovatie of verbouwing van uw pand in Haarlem u gaat kosten? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een gratis offerte. Neem ook gerust contact met ons op wanneer u een andere vraag heeft.