Aannemer Zaandam

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Zaandam – (Totaal)renovatie en verbouwingen

Wilt u een aannemer inhuren in Zaandam? Om een woonruimte of bedrijfspand te laten renoveren of verbouwen? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw! Als allround bouwbedrijf verzorgen wij uw bouwproject van A tot Z. We hebben ervaren vakmensen in dienst en staan bekend om onze heldere communicatie. Verder beschikken we over alle benodigde certificeringen en verzekeringen. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteit. Meer weten over onze diensten? Bel ons gerust.

Bouwbedrijf voor particulier en zakelijk in Zaandam

Bedrijven, particulieren en VVE’s kunnen bij ons terecht voor een (totaal)verbouwing of renovatie van hun woning, VVE-gebouw, kantoor of winkelruimte in Zaandam. Onder leiding van onze ervaren aannemer verloopt uw bouwproject volledig naar wens!

Verbouwen of renoveren woning/appartement

In Zaandam bent u voor de (totaal)renovatie van uw huis of appartement in goede handen bij onze aannemer. Wij hebben alle specialisten hiervoor in eigen huis: stukadoors, schilders, timmerlieden en ga zo maar door. Maar ook verbouwen is een optie! Wij zorgen voor de beste woningisolatie. En breiden met gemak het aantal vierkante meters woonoppervlak uit met een dakkapel, aanbouw of uitbouw. Onze aannemer zorgt bovendien voor een perfecte afwerking.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie van VVE-gebouwen

De waarde van een appartement wordt mede bepaald door de staat van het appartementencomplex. Dit moet dan ook goed onderhouden worden en op zijn tijd grondig worden gerenoveerd. Dat kunt u als VVE in Zaandam met een gerust hart aan ons bouwbedrijf overlaten. Onze vakmensen voorzien de gemeenschappelijke ruimtes zoals het trappenhuis en de hal van nieuwe tegels, schilderwerk, isolatie en stucwerk. Ook het vervangen van leidingwerk en elektra is mogelijk. Bel onze aannemer gerust en ontdek de mogelijkheden.

Zakelijk verbouwen of renoveren

Zoekt u een aannemer voor een zakelijke verbouwing in Zaandam? Ons bouwbedrijf regelt uw bouwproject van A tot Z. Wanneer u een winkelruimte gaat huren en deze snel wilt laten verbouwen. Of wanneer deze na jarenlang ondernemen aan een renovatie toe is.

Ook kantoorruimtes nemen we onder handen. We passen deze helemaal aan uw wensen aan zodat de werkruimte weer helemaal van deze tijd is. Wilt u kantoren samenvoegen tot een grote vergaderruimte of groot kantoor opsplitsen tot kleinere units? Dat is geen enkel probleem voor ons bouwbedrijf. Doordat we efficiënt werken, is de ruimte snel weer gereed voor gebruik.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Bij ons bouwbedrijf wordt uw project uitgevoerd door ervaren vakmensen en een aannemer die uw project in goede banen leidt. Wij regelen binnen no-time uw (totaal)renovatie of verbouwing in Zaandam. Door te kiezen voor BAMAB Bouw bent u ook verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Ruime ervaring
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Gratis offerte aannemer Zaandam

Wilt u weten wat een renovatie of verbouwing bij ons kost? Neem dan vrijblijvend contact op, en bespreek uw wensen met onze aannemer. We voorzien u dan gratis van een overzichtelijke offerte. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Ook voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen.