Uitbouw

Uitbouw huis voor extra ruimte

Heeft u een uitbouw nodig aan uw huis? Omdat u dringend behoefte heeft aan meer leefruimte? Neem dan contact op met BAMAB Bouw. Wij beschikken over jarenlange ervaring en een vast team van ervaren vakmensen. We gebruiken alleen eersteklas materiaal en u kunt rekenen op heldere communicatie en transparante tarieven. Een uitbouw voor een huis realiseren wij aan zowel de voorkant, achterkant als zijkant van een huis. Meer weten? Neem gerust contact op voor informatie of een gratis offerte!

Extra ruimte in huis met een uitbouw

Heeft u het goed naar uw in uw huis? Maar kunt u wel wat extra vierkante meters gebruiken? Dit kunnen wij voordelig voor u realiseren met een uitbouw, dé manier om een woning te vergroten vergroten. Of u nu extra ruimte nodig heeft aan de voorkant, zijkant of achterkant van uw huis. Met een uitbouw is het mogelijk. Dit is dan ook de beste manier om extra leefruimte in huis te creëren zonder te verhuizen. Dat maakt het ook aantrekkelijk voor wie een huis heeft dat onder water staat, maar wel extra ruimte nodig heeft.

Uitbouw van muren door Bamab Bouw

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Uitbouw om de woonkamer te vergroten - Bamab Bouw

Keuken uitbouwen of grotere woonkamer

Met de extra vierkante meters die ontstaan bij een uitbouw, past u uw woning aan uw huidige wensen aan. Zo is een grotere woonkamer erg prettig, omdat het een gevoel van ruimte geeft. Zo kunt u uw meubels ruimer neerzetten, waardoor het binnen niet zo opgepropt staat. Een grotere bank neerzetten. Of eindelijk die keuken met kookeiland realiseren waar u voorheen niet de ruimte voor had.

Daarom kiezen voor BAMAB Bouw

BAMAB Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring met verbouwen en is werkzaam in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij zijn beschikbaar voor de wat grotere bouw en renovatieprojecten, zoals een uitbouw aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw huis. Naast particulieren kunnen ook bedrijven en VVE’s bij ons aankloppen. U kunt allemaal rekenen op ons vaste team van vakmensen en ZZP’ers. Wij staan voor:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
Uitbouw laten realiseren door Bamab Bouw

Offerte uitbouw huis? Neem gerust contact op.

Wij realiseren de uitbouw die uw woning van extra leefruimte, een grotere keuken of woonkamer voorziet. Benieuwd wat dit kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Of bel ons op, ook voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen.