Aannemer Diemen

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Diemen – Alleen professioneel personeel en materiaal

Ervaren aannemer nodig in Diemen? Voor een renovatie of verbouwing van een woning of bedrijfsruimte? BAMAB bouw beschikt over ervaren vakmensen en is volledig gecertificeerd en verzekerd. Afspraken nakomen en duidelijke communicatie staan bij ons voorop. Net als het leveren van kwaliteit natuurlijk! Uw bouwproject is bij ons in goede handen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie en ontvang een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven

U huurt ons in voor de grotere particuliere bouwprojecten in Diemen en de wat kleinere zakelijke klussen. Van huizen en VVE-complexen tot bedrijfsruimtes als winkels en kantoren dus. Onze aannemer regelt het goed en snel voor u. Daar mag u op rekenen!

Appartement of woning laten renoveren/verbouwen

Met onder andere eigen stukadoors, schilders en bouwvakkers verbouwen of renoveren we uw woning in Diemen helemaal naar wens. Van nieuwe kozijnen en woningisolatie tot een nieuwe badkamer: onze aannemer regelt het. Net als die aanbouw of dakkapel om het woonoppervlak te vergroten.

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie VVE-complex Diemen

Voorkom dat uw appartementencomplex verpaupert. En laat ons de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de hal en het trappenhuis, op tijd renoveren. Met nieuw stucwerk en streeploos schilderwerk is alles weer als nieuw.

En dat is niet het enige, want als allround bouwbedrijf kunnen we ook elektra en leidingwerk vervangen of een nieuwe tegelvloer aanleggen. Bespreek uw wensen met onze aannemer en ontdek het volledige aanbod.

Zakelijke ruimte verbouwen of renoveren

Ons bouwbedrijf is ook inzetbaar voor de verbouwing en renovatie van uw kantoorruimte of winkelpand in Diemen. Wanneer u een nieuwe winkel opent, maar er nog veel aan het pand moet gebeuren, maken wij hem gereed voor gebruik.

Dat doen we ook voor kantoorruimtes. Renoveren, opdelen in kleinere units of deze juist samenvoegen tot een grotere ruimte: onze aannemer zorgt ervoor dat uw kantoor in Diemen helemaal naar wens is. Een goede planning en efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat u uw winkel of kantoor snel kunt gebruiken.

Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Wilt u een woning of pand in Diemen laten verbouwen of renoveren? Dan gaat u natuurlijk naar BAMAB Bouw. Ons bouwbedrijf bestaat uit echte vakmensen en een ervaren aannemer die voor een strakke coördinatie zorgt. U kiest voor ons bouwbedrijf vanwege:

  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer inschakelen in Diemen? Bel vrijblijvend.

Onze ervaren aannemer zorgt voor een goede en snelle afronding van uw verbouwing of renovatie. Benieuwd naar onze prijzen? Voor een gratis offerte of een andere vraag gebruikt u ons contactformulier of belt u ons.