Aannemer Naarden

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Naarden – Gratis offerte

Wilt u een aannemer in Naarden inhuren? Voor het verbouwen of renoveren van uw woning, appartement, winkel of kantoorruimte kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Wij beschikken over jarenlange ervaring en u kunt altijd rekenen op heldere communicatie en een strakke planning. Onze professionals leveren altijd vakwerk. En natuurlijk zijn we volledig gecertificeerd en verzekerd. Neem voor een offerte op maat gerust contact met ons op.

Hét bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven in Naarden

U schakelt ons bouwbedrijf in voor de wat grotere particuliere klussen, zoals het verbouwen of renoveren van uw woning of VVE-gebouw. Maar ook kleine zakelijke bouwprojecten, zoals het verbouwen van een kantoorruimte of winkelpand in Naarden kunt u aan ons overlaten. Onze aannemer regelt het hele project van A tot Z!

Verbouwen/renoveren woning of appartement

Onze aannemer zorgt voor een vlekkeloze verbouwing of renovatie van uw woning of appartement in Naarden. Een dakkapel plaatsen is voor ons een routineklus. Net als zoals het realiseren van een mooie aan- of uitbouw. Dankzij ons team van specialisten, met onder andere elektriciens, stukadoors, timmerlieden en loodgieters, kunnen we ook met gemak uw woning isoleren en de elektra of het leidingwerk vervangen.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie of verbouw VVE-gebouw

Is uw VVE-gebouw in Naarden aan renovatie toe? Of moet er worden verbouwd? Ons bouwbedrijf helpt u graag met zaken als het leggen van een nieuwe tegelvloer en het vervangen van leidingwerk of elektra. Ook het aanbrengen van eersteklas stucwerk en het opfrissen van het schilderwerk is mogelijk. Laat onze aannemer weten wat hij voor u kan betekenen, dan zorgt hij dat uw VVE-gebouw er weer jaren tegenaan kan.

Winkel of bedrijfsruimte verbouwen

Wanneer u een kantoor, winkel of andere zakelijke ruimte in Naarden heeft die u wilt laten verbouwen of renoveren, belt u onze aannemer voor een aantrekkelijke offerte. We kunnen een ruimte voor u moderniseren en aanpassen naar uw bedrijfsstijl en behoeften. Ons stuc- en schilderwerk maakt direct een groot verschil. Maar we kunnen uw winkel of kantoor ook volledig strippen en verbouwen naar uw wensen. Dankzij de strakke planning van onze aannemer is de ruimte snel weer klaar voor uw bedrijf!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Met onze aannemer verloopt uw bouwproject op rolletjes. Een goede planning en heldere communicatie zorgen voor duidelijkheid tijdens het hele traject. Uw renovatie of verbouwing in Naarden wordt zo snel en vakkundig uitgevoerd, door ons team van ervaren vakmensen. Dat maakt de keuze voor BAMAB Bouw gemakkelijk. Verder onderscheiden we ons met:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Ruime ervaring
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer inhuren in Naarden? Bel gerust.

Ons bouwbedrijf regelt uw verbouwing of renovatie van A tot Z! Voor meer informatie of een gratis offerte neemt u contact op via het contactformulier of belt u naar (TEL).