Aanbouw

Aanbouw woning realiseren

Wilt u een aanbouw aan uw woning laten realiseren? Omdat u binnen ruimte tekort komt? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken alleen met vakmensen en A-klasse materialen. Met duidelijke afspraken en transparante tarieven, weet u precies waar u aan toe bent én wanneer u de extra ruimte in uw huis in gebruik kunt nemen. Een woning uitbreiden met een aanbouw is mogelijk bij ieder woningtype. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis offerte!

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Aanbouw huis dé oplossing voor ruimtegebrek

Zit u goed waar u zit? Maar kunt u wel een extra kamer gebruiken in huis? Dit is vaak eenvoudig op te lossen met een aanbouw. Hiermee kunt u uw woning eenvoudig vergroten. Omdat een aanbouw aan zowel de voorkant, achterkant als zijkant van uw huis mogelijk is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Een aanbouw is een voordelige optie om meer leefruimte te creëren. Daarnaast is verbouwen ook een uitkomst wanneer uw huis onder water staat. Zo kunt u toch de benodigde extra ruimte creëren, zonder dat u uw huis met verlies hoeft te verkopen.

uitbouw metselen of aanbouw

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bouwbedrijf bamab uitbouw woonkamer aanbouw

Uw woning klaar voor de toekomst

Met een aanbouw voldoet uw woning weer helemaal aan uw huidige wensen. Met de extra vierkante meters kunt u een aparte keuken met kookeiland realiseren. Of u maakt uw woning levensbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hiermee kunt u langer in uw eigen vertrouwde huis blijven wonen. Deze verbouwing wordt ook vaak toegepast wanneer er gezinsuitbreiding op komst is maar er een kamer te weinig is. Zo heeft u boven een extra kamer en is uw woning meteen toekomstbestendig.

Daarom naar BAMAB Bouw

BAMAB Bouw is al ruim 20 jaar werkzaam in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. U schakelt ons in voor de wat grotere bouw- en renovatieprojecten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor een aanbouw aan de voorkant, zijkant of achterkant van een woning. Maar ook VVE’s en bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Met een vast team van vakmensen en ZZP’ers bent u bij ons altijd verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab

Offerte aanbouw huis? Vraag hier een offerte aan.

Wilt u een aanbouw aan uw huis laten realiseren voor een thuiskantoor, grotere keuken, badkamer of slaapkamer? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op deze website. Of bel ons op (TEL). Ook voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader