Verbouwing

Verbouwing en renovatie – Particulier en zakelijk

Wilt u een verbouwing of renovatie laten uitvoeren? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie en de uitbouw van woningen en bedrijfsruimtes. We onderscheiden ons van de concurrentie met zeer duidelijke communicatie en een duidelijke planning. Verder beschikken we over een vast team van vakmensen. En wordt er voor uw verbouwing alleen A-klasse materiaal gebruikt. Benieuwd geworden naar onze prijzen? Vraag dan een gratis offerte aan via het webformulier of bel ons op!

Verbouwing

Met een verbouwing kunnen we uw woning of bedrijfsgebouw gedeeltelijk vergroten, veranderen of vernieuwen. Zo kunnen we extra vierkante meters creëren met een aanbouw of dakkapel. Verder behoort ook isoleren en het aanleggen van elektra en gasleidingen behoort tot onze services. En nemen we ook het sloopwerk en de afbouwwerkzaamheden zoals timmerwerk, stucen, betegelen en schilderwerk voor onze rekening. Met andere woorden: wij kunnen de hele verbouwing van A tot Z voor u realiseren!

verbouwing en renovatie door bouwbedrijf bamab

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en hebben alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

verbouwen woning

Woningrenovatie of renovatie bedrijf

Renoveren is een verbouwing waarbij een bestaand pand gedeeltelijk wordt vernieuwd of hersteld. Bij ons kunt u terecht voor zowel woningrenovatie als de renovatie van een bedrijfsruimte of -gebouw. Ook VVE’s kunnen bij ons terecht. Met een renovatie zorgen we dat eventuele schade netjes wordt hersteld of dat een gebouw weer voldoet aan de huidige normen en maatstaven. Hiermee geeft u uw huis of bedrijfsgebouw een update, waardoor het er weer jaren tegenaan kan. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van de elektra, opnieuw betegelen, het laten stucen van de muren, alles opnieuw laten schilderen of het laten vervangen van deuren en kozijnen.

Waarom (woning)renovatie door BAMAB Bouw?

Voor een verbouwing in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland gaat u natuurlijk naar BAMAB Bouw. Zowel particulieren als bedrijven en VVE’s kunnen bij ons aankloppen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met verbouwen en zijn dé specialist in renovatie en woningrenovatie. We onderscheiden ons van andere bedrijven door korte lijnen met de eigenaar en een duidelijke planning. Met ons vaste team van vakmensen bent u verzekerd van:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
renovatie van uw huis

Offerte verbouwing of renovatie? Bel gerust.

Neem om uw verbouwing of renovatie goed en snel te regelen contact met ons op. We vertellen u graag meer en voorzien u gratis van een offerte op maat. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel ons. Ook voor informatie of andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.