Aannemer Amstelveen

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Ervaren aannemer Amstelveen

Zoekt u een ervaren aannemer in Amstelveen voor een verbouwing of renovatie? BAMAB Bouw is beschikbaar voor de wat grotere particuliere verbouwingen en kleine zakelijke verbouwingen. Met jarenlange ervaring en een eigen team van vakmensen brengen wij iedere klus tot een goed einde. Verder kunt u rekenen op duidelijke communicatie tijdens het hele project en zijn we volledig gecertificeerd en verzekerd. Benieuwd naar onze prijzen? Neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Bouwbedrijf Amstelveen voor particuliere en zakelijke projecten

Zowel particulieren, VVE’s als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een (complete) verbouwing of renovatie van hun woning, appartement, winkel, kantoor of appartementencomplex in Amstelveen. Onze aannemer zorgt ervoor dat uw bouwproject van A tot Z naar wens wordt uitgevoerd!

Verbouwen/renoveren woning of appartement

Wij dragen zorg voor de complete renovatie van uw woning of appartement in Amstelveen. Stucen, schilderen, leidingwerk: we hebben alle specialisten in huis. Maar ook voor een verbouwing draaien wij onze hand niet om. Een dakkapel of schuifpui plaatsen, uw woning isoleren, of extra vierkante meters realiseren met een uitbouw of aanbouw. Onze aannemer zorgt voor een perfecte uitvoering en afbouw van uw project.

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renovatie van VVE-gebouwen

Ook de renovatie van de gemeenschappelijke ruimtes van een VVE-gebouw, zoals de hal, gangen en het trappenhuis kunt u aan ons overlaten. Nieuwe tegels, isolatie, stucwerk, schilderwerk en het vervangen van leidingwerk en elektra: wij zijn van alle markten thuis! U kunt daarom gerust de hele renovatie van het VVE-gebouw aan ons overlaten. Neem gerust contact op met onze aannemer om uw wensen door te spreken.

Zakelijke verbouwen of renoveren

Wilt u uw kantoor, winkel of een andere zakelijke ruimte in Amstelveen door onze aannemer onder handen laten nemen? Bel gerust voor een scherpe offerte. We kunnen de ruimte zowel renoveren als verbouwen. Een ruimte volledig strippen en naar uw wensen verbouwen is geen enkel probleem voor ons bouwbedrijf. Net als het plaatsen of verwijderen van tussenwanden. Zo voegen we ruimtes voor u samen of delen we ze juist op. Natuurlijk voert onze aannemer de klus niet alleen goed, maar ook snel uit, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw bedrijf!

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

Ons bouwbedrijf beschikt over ervaren vakmensen en een aannemer die voor een strakke regie van uw bouwproject in Amstelveen zorgt. Dankzij een goede planning en duidelijke communicatie weet u tijdens de renovatie of verbouwing altijd waar u aan toe bent. U kiest voor BAMAB Bouw vanwege:

  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Aannemer Amstelveen. Gratis offerte.

Neem vrijblijvend contact op met ons bouwbedrijf en ontvang een gratis offerte voor uw renovatie of verbouwing. U bereikt ons via het contactformulier, door ons te mailen of door ons te bellen. Ook wanneer u een vraag heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.