Aannemer Amersfoort

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Amersfoort – Volledig gecertificeerd

Heeft u in Amersfoort een aannemer nodig? Voor het verbouwen of renoveren van uw woning, winkel of kantoor? Dan kiest u natuurlijk voor BAMAB Bouw! Dé expert in het coördineren en realiseren van de wat grotere bouwprojecten. Met ons als aannemer wordt alles van start tot finish voor u geregeld. U kunt rekenen op heldere communicatie, een strakke planning en een ervaren team. Wij leveren altijd vakwerk en zijn volledig gecertificeerd en verzekerd. Bel gerust voor meer informatie of een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor particulieren, VVE’s en bedrijven in Amersfoort

Zowel particulieren, VVE’s als bedrijven in Amersfoort kunnen bij ons terecht. Wij zorgen voor een vakkundige renovatie of verbouwing van uw woning. Maar ook een VVE die werkzaamheden aan de algemene ruimtes wil laten uitvoeren kan bij ons terecht. Daarnaast doen we ook kleine zakelijke verbouwingen van kantoren en winkels. Onze aannemer regelt het allemaal voor u. Dat is onze belofte aan u!

Huis laten renoveren of verbouwen

De renovatie of verbouwing van uw woning kunt u in Amersfoort met een gerust hart aan onze ervaren aannemer overlaten. Wij realiseren uw uitbouw, aanbouw en dakkapel. Ook voor zaken als het isoleren van uw woning en het aanleggen of vervangen van elektra en leidingwerk kunt u aan ons overlaten. Wij hebben de beschikking over ervaren vakmensen, zoals loodgieters, schilders, elektriciens en stukadoors – en realiseren uw verbouwing van A tot Z.

Afbeelding_Zakelijke verbouwing_01

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Ook beschikbaar voor VVE’s

VVE’s in Amersfoort kunnen bij ons terecht voor de renovatie van hun pand. Nieuwe tegels op de vloer, stucwerk in het trappenhuis en natuurlijk schilderen. Wanneer onze aannemer vertrekt is uw appartementencomplex weer zo goed als nieuw! Bel ons gerust voor meer informatie over ons dienstenaanbod voor VVE’s.

Winkel, kantoor of bedrijfsruimte verbouwen of renoveren

Onze aannemer heeft veel ervaring in het verbouwen en renoveren van winkels, kantoren en andere bedrijfsruimtes. We voorzien deze snel van een upgrade met eersteklas stucwerk en schilderwerk. Maar ook het volledig strippen en opnieuw inrichten is een mogelijkheid. Zo maken we een zakelijke ruimte weer helemaal up-to-date! Onze aannemer voert een strakke regie en zorgt dat alles van A tot Z voor u wordt geregeld.

Daarom bouwbedrijf BAMAB Bouw

BAMAB Bouw staat bekend om korte lijnen, heldere communicatie en een strakke planning. Zo zorgt onze aannemer voor een strakke regie van uw bouwproject in Amersfoort, dat hierdoor snel en vakkundig wordt afgerond. Samen met ons team van professionals leveren we al meer dan 20 jaar vakwerk! U kiest voor ons bouwbedrijf vanwege de volgende pluspunten:

  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Ruime ervaring
  • Afspraak is afspraak
Bamab is uw vertrouwde partner voor een zakelijke verbouwing in Flevoland

Contact aannemer Amersfoort

Ons bouwbedrijf regelt de verbouwing of renovatie van uw woning of pand in Amersfoort van A tot Z. Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan via het contactformulier. Of bel ons. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor extra informatie.