Aannemer Aalsmeer

Nieuwbouw

Bamab Bouwbedrijf, wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat nieuwbouw voor u kan uitvoeren.

Verbouwing/renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en de totaalrenovatie van woningen.

Afbouw

Wij maken een kale ruimte leefbaar met o.a. eersteklas stucwerk, schilderwerk en keurig gezette tegels.

Zakelijk

allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring regelen wij uw verbouwing van A tot Z.

Aannemer Aalsmeer – (Totaal)renovatie, verbouwen en uitbouwen

Heeft u in Aalsmeer een aannemer nodig? Om een woning of bedrijfsruimte te renoveren of verbouwen? Dan kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Onze aannemer beschikt over jarenlange ervaring in het begeleiden van bouwprojecten. En heeft een team van ervaren vakmensen tot zijn beschikking. Verder beschikt ons bouwbedrijf over alle benodigde certificaten en verzekeringen. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, regelen we uw project van A tot Z! Bel ons gerust voor een gratis offerte.

Bouwbedrijf voor bedrijven, particulieren en VVE’s

Ons bouwbedrijf helpt particulieren, VVE’s en bedrijven met hun verbouwing of renovatie in Aalsmeer. Onder leiding van onze ervaren aannemer worden de werkzaamheden aan uw huis, appartement(encomplex), winkel of kantoorruimte volledig naar wens uitgevoerd.

Laat uw appartement of huis renoveren of verbouwen

Wij hebben alle specialisten in eigen huis, voor de renovatie of verbouwing van uw woning of appartement in Aalsmeer. Onze schilders, loodgieters, stukadoors, timmermannen maken uw woning weer helemaal up-to-date. Maar ook voor woningisolatie, het maken van een nieuwe badkamer, leggen van een tegelvloer of het vergroten van uw woning met een uitbouw, aanbouw of dakkapel kunt u bij onze aannemer terecht.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies Bamab Bouw voor uw renovatie van VVE appartementencomplex

Renoveren VVE-gebouw Aalsmeer

Het goed onderhouden van een appartementencomplex is noodzakelijk om te voorkomen dat het niet verpaupert. Ons bouwbedrijf zorgt voor renovatie van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals het trappenhuis en de hal. Met een frisse laag verf en/of stucwerk ziet alles er weer fris uit. Maar als allround bouwbedrijf kan onze aannemer nog veel meer voor u doen, zoals: elektra en leidingwerk vervangen, isoleren en een nieuwe tegelvloer leggen. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Winkel of kantoor laten verbouwen

Ons bouwbedrijf huurt u ook in voor het verbouwen of renoveren van een kantoor of winkelruimte in Aalsmeer. Wanneer u een winkel gaat openen, maken wij deze klaar voor gebruik. Alles wat ontbreekt of niet naar wens is, kunnen we voor u regelen.

En dat doen we ook voor kantoorruimtes. We delen kantoorruimtes op in kleinere units of voegen ze juist samen. Onze aannemer zorgt ervoor dat uw kantoor in Aalsmeer weer helemaal aan uw wensen voldoet. Dankzij een strakke planning kunt u het kantoor of winkel snel weer gebruiken.

Daarom Bouwbedrijf BAMAB

Met BAMAB Bouw als uw aannemer in Aalsmeer, profiteert u van heldere communicatie, korte lijnen en een duidelijke planning. Wij zorgen voor een goede coördinatie van het project en leveren altijd vakwerk. Bovendien beschikt ons bouwbedrijf over ervaren professionals, waardoor u altijd rekenen op de volgende pluspunten:

  • Ruime ervaring
  • Alleen professioneel personeel en materiaal
  • Zeer duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd
expertise bouwbedrijf bamab
BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader

Aannemer Aalsmeer? Gratis offerte.

Zoekt u een bouwbedrijf voor een renovatie of verbouwing in Aalsmeer? BAMAB Bouw pakt de regie, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of bel ons. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact opnemen.