Bouwtekening en vergunning

Bouwtekening laten maken

Zelfs als u geen vergunning nodig heeft, kiezen veel mensen er nog steeds voor om bouwtekeningen te laten maken. Dit is om verschillende redenen. Het voornaamste doel van een bouwtekening is om uw renovatiewensen duidelijk over te brengen aan de aannemer. Dankzij de bouwtekening is iedereen op de hoogte van het gewenste eindresultaat, waardoor verwarring wordt voorkomen en de kans op bouwfouten wordt verkleind. Als u op zoek bent naar extra ruimte in uw huis door middel van een aanbouw, kunt u terecht bij BAMAB Bouw. Met onze jarenlange ervaring en vakmensen die werken met A-klasse materialen, bieden wij duidelijke afspraken en transparante tarieven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer u van de extra ruimte kunt genieten. Daarnaast nemen wij de altijd maar veranderende regelgeving rondom nieuwe constructies mee in onze berekeningen, zodat u zeker weet dat jouw constructie voldoet aan de huidige regelgeving. Of u nu een vrijstaande woning heeft of een rijtjeshuis, een aanbouw is mogelijk bij ieder woningtype. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte!

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Een bouwtekening kun u zien als blauwdruk

Als u van plan bent om te verbouwen, dan is een bouwtekening onmisbaar. Het is als het ware de blauwdruk voor jouw verbouwing. Bij ons kunt u terecht voor het maken van deze bouwtekeningen. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig de kosten inschatten en u een passend voorstel doen. De bouwtekening wordt vervolgens gebruikt om een plan van aanpak op te stellen. Hierdoor weten wij precies welke stappen we moeten zetten om het gewenste resultaat te bereiken. Door deze gestructureerde aanpak kunnen we de verbouwing op een efficiënte manier uitvoeren en kunnen we binnen het gestelde budget blijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bouwtekeningen en hoe wij u kunnen helpen bij uw verbouwplannen.

bouwbedrijf bamab stucen

Wij zijn zeer goed op elkaar afgestemd en bieden alle expertise onder 1 dak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Plan voor verbouwing - Bamab

Bouwtekening als controlemiddel

Een bouwtekening is niet alleen een essentieel communicatiemiddel tijdens het bouwproces, maar ook een handig controlemiddel na de oplevering. Aan de hand van de bouwtekeningen kunt u eenvoudig het geleverde werk nalopen en controleren of alles naar wens is uitgevoerd. Zo bent u er zeker van dat er niets is vergeten en dat de verbouwing volgens jouw wensen en specificaties is uitgevoerd. Bij BAMAB Bouw begrijpen we het belang van een gedetailleerde bouwtekening en daarom zorgen wij ervoor dat onze tekeningen zorgvuldig worden opgesteld en nauwkeurig worden uitgevoerd. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw verbouwingsproject voldoet aan jouw verwachtingen.

Bouwvergunningen

Wanneer u van plan bent om een bouwproject te starten, is het aanvragen van een omgevingsvergunning vaak een vereiste. Het aanvraagproces kan echter behoorlijk ingewikkeld zijn en verschillende eisen vanuit de gemeente met zich meebrengen. Denk hierbij niet alleen aan de bouwtekening, maar ook aan bijvoorbeeld een constructieberekening of een foto van de locatie. Bij ons kunt u terecht voor het aanvragen van een omgevingsvergunning en nemen we graag deze zorgen uit handen. We begeleiden u vanaf het begin tot het einde van het (ver)bouwproces en zorgen ervoor dat de aanvraag van de omgevingsvergunning soepel verloopt. Onze experts hebben ruime ervaring met het aanvragen van vergunningen en kennen de eisen van de gemeente als geen ander. Zo ben u verzekerd van een correcte aanvraag en voorkomt u onnodige vertraging.

bouwvergunning bouwbedrijf bamab
expertise bouwbedrijf bamab

Redenen om te kiezen voor BAMAB Bouw

Met meer dan 20 jaar ervaring in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht is BAMAB Bouw de specialist voor grote bouw- en renovatieprojecten. Wij zijn er voor particulieren die hun woning willen uitbreiden met een aanbouw aan de voor-, zij- of achterkant, maar ook VVE’s en bedrijven kunnen bij ons terecht. Ons team bestaat uit vakmensen die garant staan voor:

  • Zeer duidelijke communicatie
  • Betrouwbaarheid: afspraak is afspraak
  • Uitgebreide ervaring
  • Uitsluitend gebruik van professioneel personeel en materiaal
  • Volledig gecertificeerd en verzekerd

Offerte bouwtekening? Vraag hier een offerte aan.

Wilt u een bouwtekening laten realiseren voor een kantoor of huis? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op deze website of bel ons op voor vragen of meer informatie.

BAMAB Bouwbedrijf
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Adriaan PetersenAdriaan Petersen
18:21 09 Mar 24
Tirza NoordamTirza Noordam
09:40 09 Mar 24
Super tevreden! De mannen van Bamab hebben mijn zolder fenomenaal getransformeerd - efficiënt, met vakmanschap en bovenal binnen de gestelde termijn. Een ongeëvenaarde keuze voor wie een vakkundige (zolder)renovatie zoekt!
duran colakduran colak
09:37 09 Mar 24
Geweldige renovatie-ervaring!Bamab heeft mijn huis verbluffend gerenoveerd! Professioneel, snel en ongekende kwaliteit. Een absolute aanrader! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen.
Marc KoehlMarc Koehl
20:00 06 Feb 24
Alle wanden laten stucen en het is gladder dan glad. Echt vakmannen!
Wouter LinssenWouter Linssen
15:02 02 Feb 24
Boris is op dit moment bij ons in Bunnik aan de slag om het gehele huis te verbouwen en een uitbouw te plaatsen. De communicatie is vlot, eenvoudig en duidelijk. Voorlopig erg tevreden met Bamab!
Jasper PostJasper Post
20:09 08 Jan 24
Boris en zijn jongens hebben verstand van zaken. Ze weten wat ze doen en denken in oplossingen. Alles is netjes binnen tijd en budget afgerond. Bedankt voor jullie top werk mannen! Ik ben er erg blij mee.
js_loader